Leven en werk van rechercheur De Cock (e-Book)

Een fan over de bekendste detective van Nederland

Prijs € 7,95
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

P. Dieudonné

EPUB met digitaal watermerk | September 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Mijn naam is De Cock...De Cock, met ceeooceekaa.' De bekendste, meest bewonderde en nagebootste fictieve politieman van Nederland is zonder twijfel rechercheur Jurriaan de Cock van het aloude politiebureau aan de Warmoesstraat te Amsterdam. In de reeks die A.C. Baantjer over hem schreef, lost de grijze speurder met veel verve uiterst gecompliceerde moordzaken op. Wie louter één deeltje ter hand neemt om De Cock erin te bestuderen, zal geen schat aan informatie opdiepen. Dat verandert zodra men alle delen aandachtig beschouwt. Paul Dieudonné deed jarenlang diepgravend onderzoek. In deze De Cock-biografie deelt hij met groot enthousiasme de bijzondere vondsten die hij uit Baantjers omvangrijke oeuvre haalde. De lezer zal kennisnemen van de uitzonderlijke neus van de grijze speurder, welke ongewone hobby hij lijkt te hebben en waarom je beter niet aan de Schapendrift in Blaricum kunt wonen. Dieudonné speculeert ook op overtuigende wijze over de vraag waar in Amsterdam rechercheur De Cock nou eigenlijk woont. Na lezing van deze biografie zal elke fan van Baantjer met andere ogen naar de De Cock-serie kijken. Naast fan van Baantjer is Dieudonné de schrijver van een detectiveserie over rechercheur Lucien de Klerck en diens collega Ruben Klaver van de Rotterdamse politie. De auteur woont met zijn vrouw in Canada.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
P. Dieudonné
Uitgever
E-Pulp Publishers
ISBN
9789492715692
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2023
Bestandsgrootte
607506 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240

Beschrijving

'Mijn naam is De Cock...De Cock, met ceeooceekaa.'

De bekendste, meest bewonderde en nagebootste fictieve politieman van Nederland is zonder twijfel rechercheur Jurriaan de Cock van het aloude politiebureau aan de Warmoesstraat te Amsterdam. In de reeks die A.C. Baantjer over hem schreef, lost de grijze speurder met veel verve uiterst gecompliceerde moordzaken op. Wie louter één deeltje ter hand neemt om De Cock erin te bestuderen, zal geen schat aan informatie opdiepen. Dat verandert zodra men alle delen aandachtig beschouwt.

Paul Dieudonné deed jarenlang diepgravend onderzoek. In deze De Cock-biografie deelt hij met groot enthousiasme de bijzondere vondsten die hij uit Baantjers omvangrijke oeuvre haalde. De lezer zal kennisnemen van de uitzonderlijke neus van de grijze speurder, welke ongewone hobby hij lijkt te hebben en waarom je beter niet aan de Schapendrift in Blaricum kunt wonen. Dieudonné speculeert ook op overtuigende wijze over de vraag waar in Amsterdam rechercheur De Cock nou eigenlijk woont. Na lezing van deze biografie zal elke fan van Baantjer met andere ogen naar de De Cock-serie kijken.

Naast fan van Baantjer is Dieudonné de schrijver van een detectiveserie over rechercheur Lucien de Klerck en diens collega Ruben Klaver van de Rotterdamse politie. De auteur woont met zijn vrouw in Canada.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
P. Dieudonné
Uitgever
E-Pulp Publishers
ISBN
9789492715692
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2023
Bestandsgrootte
607506 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
240