Less (e-Book)

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Andrew Sean Greer

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het zit Arthur Less niet mee. Zijn schrijverscarrière loopt vast, zijn vijftigste verjaardag hangt boven zijn hoofd en hij krijgt een uitnodiging voor de bruiloft van zijn ex-minnaar. Gelukkig is er een uitweg: een reeks internationale uitnodigingen van halfbakken literaire evenementen. Arthur neemt ze allemaal aan en vertrekt. Want wat kan er nou misgaan? Zo begint een reis om de wereld in tachtig dagen vol fiasco’s en misverstanden. Van Italië, Duitsland, Frankrijk, Marokko tot India ontmoet hij nieuwe liefdes, probeert oude te vergeten, overdenkt zijn leven en komt op een afgelegen eiland de enige persoon tegen die hij probeert te ontwijken.De glorieuze reis van Arthur Less is een geestige en geraffineerde roman over wat liefde voor je betekent als je ouder wordt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrew Sean Greer
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044977837
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
966054 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288

Beschrijving

Het zit Arthur Less niet mee. Zijn schrijverscarrière loopt vast, zijn vijftigste verjaardag hangt boven zijn hoofd en hij krijgt een uitnodiging voor de bruiloft van zijn ex-minnaar. Gelukkig is er een uitweg: een reeks internationale uitnodigingen van halfbakken literaire evenementen. Arthur neemt ze allemaal aan en vertrekt. Want wat kan er nou misgaan? Zo begint een reis om de wereld in tachtig dagen vol fiasco’s en misverstanden. Van Italië, Duitsland, Frankrijk, Marokko tot India ontmoet hij nieuwe liefdes, probeert oude te vergeten, overdenkt zijn leven en komt op een afgelegen eiland de enige persoon tegen die hij probeert te ontwijken.

De glorieuze reis van Arthur Less is een geestige en geraffineerde roman over wat liefde voor je betekent als je ouder wordt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrew Sean Greer
Uitgever
Signatuur
ISBN
9789044977837
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2019
Bestandsgrootte
966054 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
288