Leidinggeven: yes you can. (e-Book)

Het lef om het simpel te houden

Prijs € 26,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Ans Mouton

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat als leidinggeven eenvoudiger zou blijken dan het op het eerste zicht lijkt? Wat als je als leidinggevende het lef aan de dag zou leggen om gewoon te doen? Het lef om terug te vallen op de eenvoud van oprechte belangstelling, om te leiden vanuit helderheid en betrokkenheid. Het lef om werkelijk te delegeren en je blik te richten op verborgen krachtbronnen, of het lef om achterover te leunen, ook als het spannend wordt. In dit boek leer je hoe je doelgericht én vanuit eenvoud leiding kan geven. Geen complexe modellen, wel een set rollen en vaardigheden waarmee je het volle potentieel aan jezelf en je team kan halen. Met scheurkalenderacties om meteen aan de slag te gaan!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ans Mouton
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401499309
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
1703177 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200

Beschrijving

Wat als leidinggeven eenvoudiger zou blijken dan het op het eerste zicht lijkt? Wat als je als leidinggevende het lef aan de dag zou leggen om gewoon te doen? Het lef om terug te vallen op de eenvoud van oprechte belangstelling, om te leiden vanuit helderheid en betrokkenheid. Het lef om werkelijk te delegeren en je blik te richten op verborgen krachtbronnen, of het lef om achterover te leunen, ook als het spannend wordt.

In dit boek leer je hoe je doelgericht én vanuit eenvoud leiding kan geven. Geen complexe modellen, wel een set rollen en vaardigheden waarmee je het volle potentieel aan jezelf en je team kan halen.

Met scheurkalenderacties om meteen aan de slag te gaan!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ans Mouton
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401499309
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2024
Bestandsgrootte
1703177 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
200