Legenden van de Alfen ; De vergeten Geschriften (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Markus Heitz

EPUB met digitaal watermerk | December 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Dit zijn De Vergeten Geschriften, verhalen van bekende en onbekende helden en heldinnen uit de geschiedenis van de alfen, het machtige en duistere elfenras uit de wereld van Markus Heitz De Dwergen en Legenden van de Alfen. Verhalen van de grootste geschiedschrijvers en de beste kunstenaars, maar ook van hun trouwste vrienden en ergste vijanden. In deze verzameling korte verhalen worden de avonturen onthuld die niet in de Alfen-boeken terechtkwamen, de verhalen die eerder niet openbaar gemaakt konden worden vanwege de gevoelige inhoud. Een rapport van de meest legendarische verhalen van de duistere alfen. Geen geheim is meer veilig... `Vol duistere zaken en boosaardige charme... die van de alfen. Nautilus

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024563845
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
1998795 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
559

Beschrijving

Dit zijn De Vergeten Geschriften, verhalen van bekende en onbekende helden en heldinnen uit de geschiedenis van de alfen, het machtige en duistere elfenras uit de wereld van Markus Heitz De Dwergen en Legenden van de Alfen. Verhalen van de grootste geschiedschrijvers en de beste kunstenaars, maar ook van hun trouwste vrienden en ergste vijanden.

In deze verzameling korte verhalen worden de avonturen onthuld die niet in de Alfen-boeken terechtkwamen, de verhalen die eerder niet openbaar gemaakt konden worden vanwege de gevoelige inhoud. Een rapport van de meest legendarische verhalen van de duistere alfen.
Geen geheim is meer veilig...

`Vol duistere zaken en boosaardige charme... die van de alfen. Nautilus

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Markus Heitz
Uitgever
Luitingh Fantasy
ISBN
9789024563845
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2013
Bestandsgrootte
1998795 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
559