Leeuwenroof (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Paul van Loon

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2013 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Daniel en Suzina hebben een geheime boomhut: de Leeuwenkuil. Hij ligt midden in de Zoo. Van daaruit houden ze alles in de gaten. 'Ssst,' sist iemand. Daniel schrikt. Vlug verstopt hij zich achter een boom. Uit het duister komt een grote gedaante tevoorschijn. Op zijn rug draagt hij een zak. En die zak beweegt... Dierenpark Durvers' Zoo is vol nieuw leven. Er zijn babyaapjes, giertjes en zelfs jonge gnoetjes. Tot Daniels grote schrik verdwijnt op een nacht Tomba, het leeuwtje van drie maanden. Suzina is woest, want Tomba is haar lievelingsdier. Zonder zijn moeder gaat Tomba binnen een paar dagen dood. Wat nu? De daders vinden. Voordat het te laat is... Wil je de boomhut in het echt zien? Ga dan naar Burgers' Zoo! In Burgers’ Zoo is een heuse boomhut aanwezig. Deze heet De Leeuwenkuil en speelt een hoofdrol in het boek Leeuwenroof van Paul van Loon. Dit vervolg op Paniek in de Leeuwenkuil speelt zich af in Dierenpark Durvers’ Zoo en vertelt hoe Daniël en Suzina Durvers op zoek gaan naar het gestolen leeuwtje Tomba.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul van Loon
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025864521
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
1710734 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103

Beschrijving

Daniel en Suzina hebben een geheime boomhut: de Leeuwenkuil. Hij ligt midden in de Zoo. Van daaruit houden ze alles in de gaten. 'Ssst,' sist iemand. Daniel schrikt. Vlug verstopt hij zich achter een boom. Uit het duister komt een grote gedaante tevoorschijn. Op zijn rug draagt hij een zak. En die zak beweegt...

Dierenpark Durvers' Zoo is vol nieuw leven. Er zijn babyaapjes, giertjes en zelfs jonge gnoetjes. Tot Daniels grote schrik verdwijnt op een nacht Tomba, het leeuwtje van drie maanden. Suzina is woest, want Tomba is haar lievelingsdier. Zonder zijn moeder gaat Tomba binnen een paar dagen dood.

Wat nu? De daders vinden. Voordat het te laat is... Wil je de boomhut in het echt zien? Ga dan naar Burgers' Zoo!
In Burgers’ Zoo is een heuse boomhut aanwezig. Deze heet De Leeuwenkuil en speelt een hoofdrol in het boek Leeuwenroof van Paul van Loon. Dit vervolg op Paniek in de Leeuwenkuil speelt zich af in Dierenpark Durvers’ Zoo en vertelt hoe Daniël en Suzina Durvers op zoek gaan naar het gestolen leeuwtje Tomba.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul van Loon
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025864521
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2013
Bestandsgrootte
1710734 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
103