Lastmens

Prijs € 16,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Elke Geurts

Paperback | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Lastmens voelen de hoofdpersonen zich miskend, maar in hun streven naar gerechtigheid moeten hun naasten het ontgelden. Drie verhalen met op drift geraakte mannen en vrouwen die, om dichter bij hun gedroomde leven te komen, de ander aan zich onderwerpen.Zo doet de moeder in het titelverhaal uit pure onvrede met zichzelf afstand van haar driejarige dochtertje, en belet de brave politieman uit 'Grote voorspoed' zijn vrouw een avontuurlijker leven in te stappen. In 'Retour Carboon' ten slotte reist een meisje terug naar haar geboortegrond om zich te wreken op haar doodzieke oom. Met Lastmens voegt Elke Geurts drie nieuwe hoogtepunten toe aan een volstrekt uniek en eigenzinnig schrijverschap.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Elke Geurts
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046806807
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189

Beschrijving

In Lastmens voelen de hoofdpersonen zich miskend, maar in hun streven naar gerechtigheid moeten hun naasten het ontgelden. Drie verhalen met op drift geraakte mannen en vrouwen die, om dichter bij hun gedroomde leven te komen, de ander aan zich onderwerpen.
Zo doet de moeder in het titelverhaal uit pure onvrede met zichzelf afstand van haar driejarige dochtertje, en belet de brave politieman uit 'Grote voorspoed' zijn vrouw een avontuurlijker leven in te stappen. In 'Retour Carboon' ten slotte reist een meisje terug naar haar geboortegrond om zich te wreken op haar doodzieke oom. Met Lastmens voegt Elke Geurts drie nieuwe hoogtepunten toe aan een volstrekt uniek en eigenzinnig schrijverschap.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Elke Geurts
Uitgever
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046806807
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189