L staat voor Leugens (e-Book)

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Sue Grafton

EPUB met digitaal watermerk | September 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De buurman van Kinsey Millhone vraagt haar om hulp bij het vinden van de militaire gegevens van de overleden oorlogsveteraan Johnnie Lee, maar zijn naam komt op geen enkele lijst voor. En wanneer er ingebroken wordt in Lee’s appartement en ene Ray Rawson, een zogenaamde vriend van Lee, in elkaar wordt geslagen, bevindt Kinsey zich al snel op het spoor van een verdachte. Die leidt de onverschrokken privédetective het halve land door, waarbij ze nog een man uit Lee’s verleden tegenkomt – een wraakzuchtige psychopaat. Achtervolgd door een nieuwe vijand, groeit haar achterdocht over Rawson, om nog niet te spreken van een voortdurend tekort aan tijd en geld. Kinsey moet ervoor zorgen dat ze deze hindernisbaan overleeft om een jarenlang verborgen mysterie op te lossen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sue Grafton
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402300895
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1202256 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
260

Beschrijving

De buurman van Kinsey Millhone vraagt haar om hulp bij het vinden van de militaire gegevens van de overleden oorlogsveteraan Johnnie Lee, maar zijn naam komt op geen enkele lijst voor. En wanneer er ingebroken wordt in Lee’s appartement en ene Ray Rawson, een zogenaamde vriend van Lee, in elkaar wordt geslagen, bevindt Kinsey zich al snel op het spoor van een verdachte. Die leidt de onverschrokken privédetective het halve land door, waarbij ze nog een man uit Lee’s verleden tegenkomt – een wraakzuchtige psychopaat.

Achtervolgd door een nieuwe vijand, groeit haar achterdocht over Rawson, om nog niet te spreken van een voortdurend tekort aan tijd en geld. Kinsey moet ervoor zorgen dat ze deze hindernisbaan overleeft om een jarenlang verborgen mysterie op te lossen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sue Grafton
Uitgever
Boekerij
ISBN
9789402300895
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2014
Bestandsgrootte
1202256 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
260