Kus achter de schermen (e-Book)

€ 7,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Yente Davids

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Showbizz en echte liefde gaan niet samen… toch?  Eindelijk heeft Luna de baan van haar dromen: haar eigen talkshow. Een verademing, na jaren modellenwerk en oppervlakkige presentatieklussen. Dan krijgt ze te horen dat haar show moet stoppen. Weg droombaan! Gelukkig krijgt ze meteen iets nieuws aangeboden, maar of ze daar blij mee moet zijn? Ze moet namelijk gaan samenwerken met Martin van der Horst, de cameraman from hell! Van hem krijgt ze echt de kriebels... Martin is even klaar met televisieproducties, helemaal na het debacle met de datingshow Blind Data. Dus wanneer hij een aanbod krijgt voor een nieuw tv-programma, wil hij dat eigenlijk weigeren. Tot hij hoort met wie hij het mag gaan maken: de prachtige Luna Croonen. Wekenlang samen met haar op pad, dat lijkt hem bepaald geen straf! Alleen, bij haar in de buurt lijkt hij steevast te veranderen in een arrogante, botte hork. Hoe zorgt hij ervoor dat haar afkeer van hem omslaat in begeerte? 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Yente Davids
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402551549
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2021
Bestandsgrootte
1341170 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
243

Beschrijving

Showbizz en echte liefde gaan niet samen… toch?
 
Eindelijk heeft Luna de baan van haar dromen: haar eigen talkshow. Een verademing, na jaren modellenwerk en oppervlakkige presentatieklussen. Dan krijgt ze te horen dat haar show moet stoppen. Weg droombaan! Gelukkig krijgt ze meteen iets nieuws aangeboden, maar of ze daar blij mee moet zijn? Ze moet namelijk gaan samenwerken met Martin van der Horst, de cameraman from hell! Van hem krijgt ze echt de kriebels...
 
Martin is even klaar met televisieproducties, helemaal na het debacle met de datingshow Blind Data. Dus wanneer hij een aanbod krijgt voor een nieuw tv-programma, wil hij dat eigenlijk weigeren. Tot hij hoort met wie hij het mag gaan maken: de prachtige Luna Croonen. Wekenlang samen met haar op pad, dat lijkt hem bepaald geen straf! Alleen, bij haar in de buurt lijkt hij steevast te veranderen in een arrogante, botte hork. Hoe zorgt hij ervoor dat haar afkeer van hem omslaat in begeerte?
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Yente Davids
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402551549
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2021
Bestandsgrootte
1341170 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
243