Kroon van gouden beenderen (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jennifer L. Armentrout

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Kroon van gouden beenderen' verschijnt in een prachtige limited edition met kleur-op-snee, fanart en een exclusieve boekenlegger! Poppy heeft recht op de kroon van het koninkrijk Atlantia, maar er liggen veel obstakels op haar pad. Duistere geheimen komen aan het licht en een langvergeten kracht doet er alles aan om te voorkomen dat de kroon op Poppy’s hoofd belandt. De grootste dreiging is de Koningin van Bloed en As die haar eigen plannen smeedt. Poppy zal samen met Prins Casteel naar het land van de Goden moeten reizen om de koning te wekken. Onderweg ontdekken ze hoever ze willen gaan voor het volk, en voor elkaar. 'Kroon van gouden beenderen' is het derde deel van de bloedstollende Blood & Ash-hitserie van Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen in de serie 'Uit bloed en as' en 'Rijk van vlees en vuur'.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jennifer L. Armentrout
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020543940
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
13335499 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'Kroon van gouden beenderen' verschijnt in een prachtige limited edition met kleur-op-snee, fanart en een exclusieve boekenlegger!

Poppy heeft recht op de kroon van het koninkrijk Atlantia, maar er liggen veel obstakels op haar pad. Duistere geheimen komen aan het licht en een langvergeten kracht doet er alles aan om te voorkomen dat de kroon op Poppy’s hoofd belandt. De grootste dreiging is de Koningin van Bloed en As die haar eigen plannen smeedt. Poppy zal samen met Prins Casteel naar het land van de Goden moeten reizen om de koning te wekken. Onderweg ontdekken ze hoever ze willen gaan voor het volk, en voor elkaar.

'Kroon van gouden beenderen' is het derde deel van de bloedstollende Blood & Ash-hitserie van Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen in de serie 'Uit bloed en as' en 'Rijk van vlees en vuur'.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jennifer L. Armentrout
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020543940
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2022
Bestandsgrootte
13335499 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig