Kroatie

Prijs € 24,90

Uitverkocht

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Kroatië heeft een grote aantrekkingskracht en is daardoor een van de mooiste reisbestemmingen aan de Adriatische Zee.De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit prachtige land met meer dan 2000 km zeekust, idyllische eilanden en prachtige architectuur. In het eerste gedeelte leest u alles over de boeiende geschiedenis, cultuur en mensen. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de oude hoofdstad Zagreb naar het pittoreske en volledig gerestaureerde Dubrovnik. Langs de talrijke eilanden van Midden-Dalmatië op weg naar de populaire Plitvice-meren; het komt allemaal aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over 'Het wijngebied', 'Duiken', 'Het beleg van Vukovar' en 'het Nationaal park Risnjak'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet. In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, reisbenodigdheden, toeristische tips, klimaat, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Kroatië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551992
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

Kroatië heeft een grote aantrekkingskracht en is daardoor een van de mooiste reisbestemmingen aan de Adriatische Zee.De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit prachtige land met meer dan 2000 km zeekust, idyllische eilanden en prachtige architectuur.

In het eerste gedeelte leest u alles over de boeiende geschiedenis, cultuur en mensen. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van de oude hoofdstad Zagreb naar het pittoreske en volledig gerestaureerde Dubrovnik. Langs de talrijke eilanden van Midden-Dalmatië op weg naar de populaire Plitvice-meren; het komt allemaal aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over 'Het wijngebied', 'Duiken', 'Het beleg van Vukovar' en 'het Nationaal park Risnjak'. De gedetailleerde kaarten en prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, reisbenodigdheden, toeristische tips, klimaat, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden.
Insight Guide Kroatië is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Cambium, Uitgeverij
ISBN
9789066551992
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304