Kort (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Tomas Ross

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Tomas Ross is al meer dan dertig jaar een van de meest toonaangevende thrillerauteurs in ons land. Hij is de Godfather van de Nederlandse faction; in zijn spannende en gedurfde thrillers balanceert hij op de scheidslijn tussen feit en fictie. Vele politieke kwesties nam hij al onder vuur en ook het koningshuis ontkomt niet aan zijn kritische oog en scherpe pen. In Kort zijn twintig van Ross beste verhalen voor het eerst gebundeld in één uitgave. Twintig verhalen over kleine criminaliteit en georganiseerde misdaad, de bvd en het koningshuis, stom toeval en het werk van een meesterbrein. Twintig verhalen die waar gebeurd (hadden kunnen) zijn. Een meesterproef van een schrijver op de toppen van zijn talent.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Tomas Ross
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023472315
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
796830 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
239

Beschrijving

Tomas Ross is al meer dan dertig jaar een van de meest toonaangevende thrillerauteurs in ons land. Hij is de Godfather van de Nederlandse faction; in zijn spannende en gedurfde thrillers balanceert hij op de scheidslijn tussen feit en fictie.
Vele politieke kwesties nam hij al onder vuur en ook het koningshuis ontkomt niet aan zijn kritische oog en scherpe pen.
In Kort zijn twintig van Ross beste verhalen voor het eerst gebundeld in één uitgave. Twintig verhalen over kleine criminaliteit en georganiseerde misdaad, de bvd en het koningshuis, stom toeval en het werk van een meesterbrein. Twintig verhalen die waar gebeurd (hadden kunnen) zijn. Een meesterproef van een schrijver op de toppen van zijn talent.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Tomas Ross
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023472315
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
796830 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
239