Koor (e-Book)

een keuze uit de poëzie (1987-2017)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Peter Verhelst

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In 1987 debuteerde Peter Verhelst met de dichtbundel Obsidiaan. Dertig jaar later is hij naast een gevestigd dichter een gerenommeerde romanschrijver, kinderboekenschrijver en theatermaker. Met Koor verschijnt er voor het eerst een bloemlezing uit zijn opzienbarende poëzie. Niet zomaar een bloemlezing, maar een keuze door Verhelst zelf van de gedichten die voor hem belangrijk zijn, uit alle reguliere én bijzondere uitgaven. Het zijn er 120 geworden. In Koor kan de lezer zich laven aan deze bijzondere keuze van Verhelst waarin de grote thema's als verdriet en liefde weer de bovenhand krijgen. Deze nieuwe context dwong niet alleen een nieuwe volgorde af maar vaak ook een herwerking van de gedichten zelf. Het is een koor geworden van 120 gedichten die met elkaar een nieuwe samenzang aangaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Peter Verhelst
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023459446
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
819707 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141

Beschrijving

In 1987 debuteerde Peter Verhelst met de dichtbundel Obsidiaan. Dertig jaar later is hij naast een gevestigd dichter een gerenommeerde romanschrijver, kinderboekenschrijver en theatermaker. Met Koor verschijnt er voor het eerst een bloemlezing uit zijn opzienbarende poëzie. Niet zomaar een bloemlezing, maar een keuze door Verhelst zelf van de gedichten die voor hem belangrijk zijn, uit alle reguliere én bijzondere uitgaven. Het zijn er 120 geworden.
In Koor kan de lezer zich laven aan deze bijzondere keuze van Verhelst waarin de grote thema's als verdriet en liefde weer de bovenhand krijgen. Deze nieuwe context dwong niet alleen een nieuwe volgorde af maar vaak ook een herwerking van de gedichten zelf. Het is een koor geworden van 120 gedichten die met elkaar een nieuwe samenzang aangaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Peter Verhelst
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023459446
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
819707 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
141