Kogels voor de kroongetuige (e-Book)

Prijs € 1,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

John van den Heuvel

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al vijfentwintig jaar schrijft misdaadverslaggever John van den Heuvel over moord, doodslag, afpersingen, wapenhandel en drugs in de Nederlandse onderwereld. Hij onthulde de opkomst van de poldermaffia, volgde de criminele carrière van Willem Holleeder, schreef inside story's over motorbendes en witwaspraktijken, maar volgde ook de crimefighters van politie en justitie op de voet. In Kogels voor de kroongetuige geeft hij in geactualiseerde columns zijn kritische visie op misdaadbestrijding en verhelderende analyses van de ontwikkelingen in de onderwereld. Zo beschrijft hij onder andere de opkomst van nieuwe motorbendes, de getuigenissen van de zussen Holleeder, de moord op Koen Everink, het falen van de nationale politie en de schimmige gebeurtenissen rond de Teeven-deal.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John van den Heuvel
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048836352
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
2936281 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236

Beschrijving

Al vijfentwintig jaar schrijft misdaadverslaggever John van den Heuvel over moord, doodslag, afpersingen, wapenhandel en drugs in de Nederlandse onderwereld. Hij onthulde de opkomst van de poldermaffia, volgde de criminele carrière van Willem Holleeder, schreef inside story's over motorbendes en witwaspraktijken, maar volgde ook de crimefighters van politie en justitie op de voet.
In Kogels voor de kroongetuige geeft hij in geactualiseerde columns zijn kritische visie op misdaadbestrijding en verhelderende analyses van de ontwikkelingen in de onderwereld. Zo beschrijft hij onder andere de opkomst van nieuwe motorbendes, de getuigenissen van de zussen Holleeder, de moord op Koen Everink, het falen van de nationale politie en de schimmige gebeurtenissen rond de Teeven-deal.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John van den Heuvel
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048836352
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2016
Bestandsgrootte
2936281 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
236