Knallen met de Kameleon (e-Book)

Prijs € 7,50
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

B.M. de Roos

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Knallen met de KameleonOm te testen of nieuwe verhalen over de Kameleon de lezers van nu nog aanspreken, hebben wij een klein onderzoek gedaan met proeflezers uit de doelgroep (jongens en meisjes 10+). Hun reacties waren unaniem enthousiast en bewijzen één ding: de Kameleon is nog lang geen verleden tijd!In Knallen met de Kameleon komen Hielke en Sietse erachter dat hun ouders bijna 25 jaar getrouwd zijn. Ze organiseren een grote verrassing. Daarnaast ontdekken ze tijdens een van hun vaartochten met de Kameleon dat een schoolgenootje van hun op de camping in Lenten woont. Zij en haar familie blijken geen verblijfsvergunning te hebben en zitten in de problemen. Hielke en Sietse doen er alles aan om de familie te helpen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
B.M. de Roos
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020658026
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
3396746 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Knallen met de Kameleon

Om te testen of nieuwe verhalen over de Kameleon de lezers van nu nog aanspreken, hebben wij een klein onderzoek gedaan met proeflezers uit de doelgroep (jongens en meisjes 10+). Hun reacties waren unaniem enthousiast en bewijzen één ding:
de Kameleon is nog lang geen verleden tijd!

In Knallen met de Kameleon komen Hielke en Sietse erachter dat hun ouders bijna 25 jaar getrouwd zijn. Ze organiseren een grote verrassing. Daarnaast ontdekken ze tijdens een van hun vaartochten met de Kameleon dat een schoolgenootje van hun op de camping in Lenten woont. Zij en haar familie blijken geen verblijfsvergunning te hebben en zitten in de problemen. Hielke en Sietse doen er alles aan om de familie te helpen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
B.M. de Roos
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020658026
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
3396746 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160