Kleurenblind

Prijs € 20,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Trevor Noah

Paperback | Februari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Zuid-Afrikaanse Trevor Noah werd geboren als zoon van een blanke vader en een zwarte Xhosa-moeder, die voor de buitenwereld moest doen alsof ze zijn nanny was. Zijn briljante, excentrieke moeder speelde een hoofdrol in zijn jeugd: ze was komisch en diepgelovig (ze gingen zes dagen per week naar de kerk en op zondag zelfs drie keer), en hielp Noah op zijn hobbelige weg naar wereldfaam.Tegenwoordig is Noah presentator van The Daily Show, waarin hij Amerika dagelijks voorziet van zijn satirische kijk op het leven. In Kleurenblind, zijn memoires in de vorm van krachtige, humoristische verhalen, observeert hij op schijnbaar lichtvoetige maar vlijmscherpe wijze de wereldpolitiek en de maatschappij, en in het bijzonder de absurditeiten uit zijn eigen nog jonge leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Trevor Noah
Uitgever
Lev.
ISBN
9789400507975
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304

Beschrijving

De Zuid-Afrikaanse Trevor Noah werd geboren als zoon van een blanke vader en een zwarte Xhosa-moeder, die voor de buitenwereld moest doen alsof ze zijn nanny was. Zijn briljante, excentrieke moeder speelde een hoofdrol in zijn jeugd: ze was komisch en diepgelovig (ze gingen zes dagen per week naar de kerk en op zondag zelfs drie keer), en hielp Noah op zijn hobbelige weg naar wereldfaam.



Tegenwoordig is Noah presentator van The Daily Show, waarin hij Amerika dagelijks voorziet van zijn satirische kijk op het leven. In Kleurenblind, zijn memoires in de vorm van krachtige, humoristische verhalen, observeert hij op schijnbaar lichtvoetige maar vlijmscherpe wijze de wereldpolitiek en de maatschappij, en in het bijzonder de absurditeiten uit zijn eigen nog jonge leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Trevor Noah
Uitgever
Lev.
ISBN
9789400507975
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2017
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
304