Klein gelijk (e-Book)

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Youp van 't Hek

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Youp ontvangt misschien wel de meeste fanmail van Nederland en hij leest deze brieven altijd met veel plezier. Ook al zit er soms wel eens wat boze post tussen. Dat is ook de bedoeling. Mensen mogen kwaad worden. Hij wil ze niet per se aan het lachen maken, hij wil ze eerder prikkelen en plagen in een paar honderd woorden, zijn lezers een wekelijkse spiegel voorhouden. Wél een lachspiegel. Dat is zijn streven. De lach en de discussie! Wat Youp betreft: de ideale combinatie. Houdt het commentaar dan nooit op? Nee, voorlopig niet. Het woord blijft aan Youp. Al meer dan 25 jaar. Klein gelijk heet deze bundel. Waarom? Bescheidenheid. Het grote gelijk is aan de betweters en dat is de groep die Youp maar al te graag bestrijdt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Youp van 't Hek
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400400955
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
676921 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165

Beschrijving

Youp ontvangt misschien wel de meeste fanmail van Nederland en hij leest deze brieven altijd met veel plezier. Ook al zit er soms wel eens wat boze post tussen. Dat is ook de bedoeling. Mensen mogen kwaad worden. Hij wil ze niet per se aan het lachen maken, hij wil ze eerder prikkelen en plagen in een paar honderd woorden, zijn lezers een wekelijkse spiegel voorhouden. Wél een lachspiegel. Dat is zijn streven. De lach en de discussie! Wat Youp betreft: de ideale combinatie. Houdt het commentaar dan nooit op? Nee, voorlopig niet. Het woord blijft aan Youp. Al meer dan 25 jaar.
Klein gelijk heet deze bundel. Waarom? Bescheidenheid. Het grote gelijk is aan de betweters en dat is de groep die Youp maar al te graag bestrijdt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Youp van 't Hek
Uitgever
Thomas Rap
ISBN
9789400400955
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
676921 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
165