Kinderjaren (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Iben Mondrup

EPUB met digitaal watermerk | September 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het leven van een kind kan dramatisch verlopen. Zeker als het opgroeit in de woeste Noordpoolomgeving, waar de zomers zo kort zijn dat de sneeuw nauwelijks tijd heeft om te smelten.Kinderjaren speelt zich af op het Groenlandse eiland Disko, aan het eind van de jaren tachtig. Een Deens gezin heeft zich teruggetrokken uit de hectiek van het vasteland en heeft zich gevestigd in het kustplaatsje Godhavn. Drie kinderen, nog op zoek naar zichzelf, proberen zich staande te houden in de onherbergzame natuur op het eiland. De oudste dochter, Hilde, wordt verliefd op de wilde, onberekenbare Johannes, een wees die liefdevol in het gezin wordt opgenomen. Tot een plotselinge ontdekking aan alles een einde maakt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Iben Mondrup
Uitgever
Querido
ISBN
9789021458922
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
1168557 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
173

Beschrijving

Het leven van een kind kan dramatisch verlopen. Zeker als het opgroeit in de woeste Noordpoolomgeving, waar de zomers zo kort zijn dat de sneeuw nauwelijks tijd heeft om te smelten.
Kinderjaren speelt zich af op het Groenlandse eiland Disko, aan het eind van de jaren tachtig. Een Deens gezin heeft zich teruggetrokken uit de hectiek van het vasteland en heeft zich gevestigd in het kustplaatsje Godhavn. Drie kinderen, nog op zoek naar zichzelf, proberen zich staande te houden in de onherbergzame natuur op het eiland. De oudste dochter, Hilde, wordt verliefd op de wilde, onberekenbare Johannes, een wees die liefdevol in het gezin wordt opgenomen. Tot een plotselinge ontdekking aan alles een einde maakt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Iben Mondrup
Uitgever
Querido
ISBN
9789021458922
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
1168557 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
173