kind van de oorlog (e-Book)

Het verhaal over twee kindsoldaten in Liberia

Prijs € 5,99
Download direct dit e-Book

Anne de Graaf

EPUB met digitaal watermerk | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De rebellen wisten van de bijeenkomst op school af en hadden hier rustig op gewacht, voordat ze ons kwamen halen. Dat kon ik mijn broertje niet vertellen. Ik kon nauwelijks nadenken Ik wist alleen dat ik zijn hand stevig moest blijven vasthouden, wat er ook gebeurde. Waar waren onze ouders? Wie waren deze mannen? Wat moesten ze van zulke kinderen zoals wij? Ik was pas tien jaar oud!Pas jaren later begreep ik dat veel vaker voorkomt, overal op de wereld. Ze noemen ons kindsoldate. Een AK-47 is licht genoeg voor een kind om te dragen.Kind van de orlog is het tweede deel in de serie WWKidz. Lees ook het eerste deel: De dag van de golven, over een meisje dat de tsunami overleeft.De serie wwkidz is een initiatief van uitgeverij Columbus, TEAR, Woord en Daad en ZOA-Vluchtelingenzorg.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Anne de Graaf
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431794
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
2228880 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

De rebellen wisten van de bijeenkomst op school af en hadden hier rustig op gewacht, voordat ze ons kwamen halen. Dat kon ik mijn broertje niet vertellen. Ik kon nauwelijks nadenken Ik wist alleen dat ik zijn hand stevig moest blijven vasthouden, wat er ook gebeurde. Waar waren onze ouders? Wie waren deze mannen? Wat moesten ze van zulke kinderen zoals wij? Ik was pas tien jaar oud!
Pas jaren later begreep ik dat veel vaker voorkomt, overal op de wereld. Ze noemen ons kindsoldate. Een AK-47 is licht genoeg voor een kind om te dragen.
Kind van de orlog is het tweede deel in de serie WWKidz. Lees ook het eerste deel: De dag van de golven, over een meisje dat de tsunami overleeft.
De serie wwkidz is een initiatief van uitgeverij Columbus, TEAR, Woord en Daad en ZOA-Vluchtelingenzorg.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Anne de Graaf
Uitgever
Columbus
ISBN
9789085431794
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
2228880 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112