Kift (e-Book)

Prijs € 7,49

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Martine Kamphuis

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Kift, de derde thriller van Kamphuis, ontspint zich tegen het decor van de bekende site voor thrillerliteratuur Crimezone een angstaanjagend web van afhankelijkheden en persoonsverwisselingen. Een onbekende doet er alles aan om het debuut van Annabel Aalbers, een zelfverzekerde jonge schrijfster, tot een overdonderend succes te maken. Wat is het ware motief achter deze griezelige, grenzeloze toewijding? Julia Mathijsse ontdekt een vreselijk geheim: Arjan, de liefde van haar leven, heeft het met haar dochter aangelegd. Niet veel later wordt zij opgepakt voor moord, alleen blijkt het niet om Arjan, maar om een onbekend slachtoffer te gaan. Wie is de vermoorde man? De twee verhaallijnen in Kift brengen in hoog tempo onverwachte, onvoorspelbare verbindingen tussen liefde en haat, mannen en vrouwen en bovenal tussen moeders en dochters aan het licht. De vraag is: waar eindigt moederliefde?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Martine Kamphuis
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029578028
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
773741 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In Kift, de derde thriller van Kamphuis, ontspint zich tegen het decor van de bekende site voor thrillerliteratuur Crimezone een angstaanjagend web van afhankelijkheden en persoonsverwisselingen.
Een onbekende doet er alles aan om het debuut van Annabel Aalbers, een zelfverzekerde jonge schrijfster, tot een overdonderend succes te maken. Wat is het ware motief achter deze griezelige, grenzeloze toewijding?
Julia Mathijsse ontdekt een vreselijk geheim: Arjan, de liefde van haar leven, heeft het met haar dochter aangelegd. Niet veel later wordt zij opgepakt voor moord, alleen blijkt het niet om Arjan, maar om een onbekend slachtoffer te gaan. Wie is de vermoorde man?
De twee verhaallijnen in Kift brengen in hoog tempo onverwachte, onvoorspelbare verbindingen tussen liefde en haat, mannen en vrouwen en bovenal tussen moeders en dochters aan het licht. De vraag is: waar eindigt moederliefde?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Martine Kamphuis
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029578028
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2011
Bestandsgrootte
773741 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig