Kiezen voor geluk (e-Book)

Verrukkelijke verrassing / Explosieve gevoelens / Verborgen goud

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Nora Roberts

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Drie geliefde klassiekers van bestsellerauteur Nora Roberts. (1) VERRUKKELIJKE VERRASSINGSchrijfster Jackie MacNamara gelooft haar ogen niet wanneer de knappe, donkere held uit haar nieuwste roman opeens in levenden lijve voor haar staat! Nu moet ze de koppige Nathan Powell er alleen nog van zien te overtuigen dat zíj degene is met wie hij nog lang en gelukkig kan leven... (2) EXPLOSIEVE GEVOELENSAbra Wilson kent mannen als Cody Johnson maar al te goed. Van die types die denken dat ze zich met hun charme overal uit kunnen redden. Luisteren doen ze niet: van haar toch best heldere boodschap dat ze niet in hem geïnteresseerd is, trekt Cody zich gewoon niets aan. En met deze overmoedige architect moet ze gaan samenwerken? Ook in deze e-bundel: VERBORGEN GOUD, de heerlijke historische roman die Jackie MacNamara - de hoofdpersoon van het eerste verhaal - heeft geschreven! 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402551204
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2021
Bestandsgrootte
825185 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
487

Beschrijving

Drie geliefde klassiekers van bestsellerauteur Nora Roberts.
 
(1) VERRUKKELIJKE VERRASSING
Schrijfster Jackie MacNamara gelooft haar ogen niet wanneer de knappe, donkere held uit haar nieuwste roman opeens in levenden lijve voor haar staat! Nu moet ze de koppige Nathan Powell er alleen nog van zien te overtuigen dat zíj degene is met wie hij nog lang en gelukkig kan leven...
 
(2) EXPLOSIEVE GEVOELENS
Abra Wilson kent mannen als Cody Johnson maar al te goed. Van die types die denken dat ze zich met hun charme overal uit kunnen redden. Luisteren doen ze niet: van haar toch best heldere boodschap dat ze niet in hem geïnteresseerd is, trekt Cody zich gewoon niets aan. En met deze overmoedige architect moet ze gaan samenwerken?
 
Ook in deze e-bundel: VERBORGEN GOUD, de heerlijke historische roman die Jackie MacNamara - de hoofdpersoon van het eerste verhaal - heeft geschreven!
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nora Roberts
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402551204
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2021
Bestandsgrootte
825185 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
487