Keuzegids middelbare scholen 2015

de gids bij www.kiesjeschool.nl

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Paperback | Januari 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De gids om een school te kiezen - met website www.kiesjeschool.nl Leuk, maar ook spannend: eindelijk naar de middelbare! Voor veel groep-achters is het een flinke stap. En als ouder kan je het er een tijd knap druk mee hebben om alles in goede banen te leiden. Welk schoolniveau past bij je kind en schatten ze dat op de basisschool wel goed in? En daarna: wat hebben de middelbare scholen eigenlijk te bieden - en hoe kan je daar samen met je kind de goede keuzes maken?Al deze vragen worden vlot en met humor behandeld in de Keuzegids Middelbare Scholen 2015. het boekje is niet alleen heel geschikt voor ouders, maar richt zich ook tot je zoon of dochter. Want dwars door de gids heen geeft de vrolijke puber Jari in stripvorm zijn commentaar. Dat zet je steeds weer met beide benen op de grond.Scholen beoordeeld op Kiesjeschool.nlMaar hoe zit het dan met de kwaliteit van middelbare scholen? Ook wie met die vraag rondloopt, wordt door de Keuzegids op zijn wenken bediend. De gids redactie heef zelfs een speciale website kiesjeschool.nl opgezet waar alle middelbare scholen in detail worden beoordeeld. In de gids vind je hierbij de nodige uitleg, en een overzicht van de absolute topscholen per onderwijssoort en provincie.In deze Keuzegids vind je:* Overzicht van schoolniveaus, stromingen en schoolvakken* Uitleg over toelatingsprocedures, schoolorganisatie en ouderinvloed* Een stappenplan voor een goede schoolkeuze, én voor verstandige vervolgkeuzes* Tips over huiswerk, omgaan met tegenvallers en contact met de school* De ideale leraar op de snijtafel. Want onderwijs, dat zijn de leraren!* De beste scholen van vmbo, havo en vwo per provincie op een rij.* Praktische info over schoolspullen, de reisafstand en het 'kostenplaatje'....en toelichting bij de website kiesjeschool.nlDeze website hoort bij de gids. Waar de gids alleen een kort overzicht biedt van beste scholen, vind je hier nog veel meer. Zoals:* Alle schoolvestigingen beoordeeld op kwaliteit* Per regio en per schoolniveau zoeken en vergelijken* Nuttige feiten per schoolvestiging, zoals bijzonder onderwijsaanbod* Meer details over examencijfers per groep schoolvakken, vergeleken met andere scholenVoor een deel van deze informatie heb je een inlogcode nodig. Iedereen die deze Keuzegids bij de uitgever bestelt, krijgt deze code gratis per mail.De Keuzegids Middelbare Scholen is een gloednieuwe uitgave. Toch is hij gebaseerd op veel ervaring. Want dezelfde redactie is al meer dan twintig jaar actief met het in kaart brengen en vergelijken van opleidingen in het mbo, het hbo en op de universiteit.Na lange voorbereiding is die ervaring nu ook ingezet om het middelbaar onderwijs overzichtelijk in kaart te brengen. Wel zo handig, voor wie een verstandige keus wil maken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Centrum Hoger Onderwijs Informatie
ISBN
9789087610586
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

De gids om een school te kiezen - met website www.kiesjeschool.nl

Leuk, maar ook spannend: eindelijk naar de middelbare! Voor veel groep-achters is het een flinke stap. En als ouder kan je het er een tijd knap druk mee hebben om alles in goede banen te leiden. Welk schoolniveau past bij je kind en schatten ze dat op de basisschool wel goed in? En daarna: wat hebben de middelbare scholen eigenlijk te bieden - en hoe kan je daar samen met je kind de goede keuzes maken?

Al deze vragen worden vlot en met humor behandeld in de Keuzegids Middelbare Scholen 2015. het boekje is niet alleen heel geschikt voor ouders, maar richt zich ook tot je zoon of dochter. Want dwars door de gids heen geeft de vrolijke puber Jari in stripvorm zijn commentaar. Dat zet je steeds weer met beide benen op de grond.

Scholen beoordeeld op Kiesjeschool.nl

Maar hoe zit het dan met de kwaliteit van middelbare scholen? Ook wie met die vraag rondloopt, wordt door de Keuzegids op zijn wenken bediend. De gids redactie heef zelfs een speciale website kiesjeschool.nl opgezet waar alle middelbare scholen in detail worden beoordeeld. In de gids vind je hierbij de nodige uitleg, en een overzicht van de absolute topscholen per onderwijssoort en provincie.



In deze Keuzegids vind je:
* Overzicht van schoolniveaus, stromingen en schoolvakken
* Uitleg over toelatingsprocedures, schoolorganisatie en ouderinvloed
* Een stappenplan voor een goede schoolkeuze, én voor verstandige vervolgkeuzes
* Tips over huiswerk, omgaan met tegenvallers en contact met de school
* De ideale leraar op de snijtafel. Want onderwijs, dat zijn de leraren!
* De beste scholen van vmbo, havo en vwo per provincie op een rij.
* Praktische info over schoolspullen, de reisafstand en het 'kostenplaatje'.

...en toelichting bij de website kiesjeschool.nl

Deze website hoort bij de gids. Waar de gids alleen een kort overzicht biedt van beste scholen, vind je hier nog veel meer. Zoals:
* Alle schoolvestigingen beoordeeld op kwaliteit
* Per regio en per schoolniveau zoeken en vergelijken
* Nuttige feiten per schoolvestiging, zoals bijzonder onderwijsaanbod
* Meer details over examencijfers per groep schoolvakken, vergeleken met andere scholen

Voor een deel van deze informatie heb je een inlogcode nodig. Iedereen die deze Keuzegids bij de uitgever bestelt, krijgt deze code gratis per mail.

De Keuzegids Middelbare Scholen is een gloednieuwe uitgave. Toch is hij gebaseerd op veel ervaring. Want dezelfde redactie is al meer dan twintig jaar actief met het in kaart brengen en vergelijken van opleidingen in het mbo, het hbo en op de universiteit.

Na lange voorbereiding is die ervaring nu ook ingezet om het middelbaar onderwijs overzichtelijk in kaart te brengen. Wel zo handig, voor wie een verstandige keus wil maken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Centrum Hoger Onderwijs Informatie
ISBN
9789087610586
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96