Keukenhandboek snijtechnieken

technieken voor voorsnijden, fijnsnijden, hakken, fileren, uitbenen

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Marianne Lumb

Hardback | Februari 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ in elk recept ? als je weet welk mes je voor welke taak moet gebruiken en hoe je het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of je nu een ui snippert, een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe je met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt. Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken. Gedetailleerde foto’s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt. Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond ? met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marianne Lumb
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302291
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Goede snijtechnieken zijn de belangrijkste ‘ingrediënten’ in elk recept ? als je weet welk mes je voor welke taak moet gebruiken en hoe je het moet hanteren, wordt het koken een stuk gemakkelijker én veiliger. Of je nu een ui snippert, een vis fileert of een oester opent, in dit boek staat welk mes daar het geschiktst voor is en hoe je met de juiste snijtechniek een optimaal resultaat bereikt. Leer welk mes het beste is voor welke taak, hoe u het moet onderhouden, hoe u het scherp houdt en hoe u het op de meest efficiënte wijze kunt gebruiken.
Gedetailleerde foto’s en instructies tonen u hoe u de diverse soorten voedsel moet bereiden, zodat het koken een succes wordt.

Technieken die door chef-koks over de hele wereld worden gebruikt, worden in detail getoond ? met behulp van deze technieken kunt u snel en probleemloos uw voorbereidingen treffen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marianne Lumb
Uitgever
Veltman Uitgevers B.V.
ISBN
9789048302291
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176