Kanker, simpel uitgelegd

Prijs € 19,95

Uitverkocht

Ed Roos

Paperback | Maart 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen krijgt met kanker te maken: het treft jezelf, familie, vrienden of kennissen. Maar wat is kanker eigenlijk? Hoe ontstaat het? Er zijn talloze vormen van kanker, maar wat zijn de verschillen en wat betekent dit voor de behandeling, nu en in de toekomst? Wat zijn de kansen op overleving? Antwoorden op al die vragen zijn niet gemakkelijk te vinden. Dokters hebben niet eindeloos de tijd; op internet staat wijs en waan door elkaar. Een toegankelijk, gezaghebbend en up-to-date boek over deze ziekte bestond tot nu toe niet. Kanker, simpel uitgelegd is dat boek.'Ed Roos weet ingewikkelde zaken als cellen of kankergenen aansprekend simpel uit te leggen zonder dat de feiten in het gedrang komen. ... Wie wil weten hoe het zit met kanker anno 2013, kan bij Ed Roos terecht.' - Prof.dr. Piet BorstEd Roos was bijna 40 jaar lang werkzaam als onderzoeker aan het Nederlands Kanker Instituut / Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Via het NKI/AvL geeft hij cursussen en lezingen over kanker.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ed Roos
Uitgever
Nieuwezijds b.v.
ISBN
9789057123924
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Iedereen krijgt met kanker te maken: het treft jezelf, familie, vrienden of kennissen. Maar wat is kanker eigenlijk? Hoe ontstaat het? Er zijn talloze vormen van kanker, maar wat zijn de verschillen en wat betekent dit voor de behandeling, nu en in de toekomst? Wat zijn de kansen op overleving?

Antwoorden op al die vragen zijn niet gemakkelijk te vinden. Dokters hebben niet eindeloos de tijd; op internet staat wijs en waan door elkaar. Een toegankelijk, gezaghebbend en up-to-date boek over deze ziekte bestond tot nu toe niet. Kanker, simpel uitgelegd is dat boek.

'Ed Roos weet ingewikkelde zaken als cellen of kankergenen aansprekend simpel uit te leggen zonder dat de feiten in het gedrang komen. ... Wie wil weten hoe het zit met kanker anno 2013, kan bij Ed Roos terecht.' - Prof.dr. Piet Borst

Ed Roos was bijna 40 jaar lang werkzaam als onderzoeker aan het Nederlands Kanker Instituut / Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Via het NKI/AvL geeft hij cursussen en lezingen over kanker.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ed Roos
Uitgever
Nieuwezijds b.v.
ISBN
9789057123924
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig