Kamermuziek (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book

Paul Mennes

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sam Penn, bijna dertig, is fulltime bezig met vreemde gedachten negeren, zich aan zijn ouders ergeren en comics lezen.Dan wordt hij gedwongen het nest te verlaten, onder het motto: 'Je verliest geen zoon, je krijgt er een kamer bij.'Sams leven krijgt een nieuwe wending als hij een huis moet delen met Emilie, een gothic meisje met een beroep waarvoor ze zich schaamt, en Otter, een jongen die dichter bij zijn computer staat dan bij de rest van de mensheid.Samen proberen ze een alter-natieve familie te vormen en in harmonie met elkaar te leven.Maar de buitenwereld dringt zich op. Het duurt niet lang voor een breuklijn zich aftekent.PAUL MENNES (1967) DEBUTEERDE IN 1994 MET DE ROMAN TOX. DAARNA PUBLICEERDE HIJ DE ROMANS SOAP EN POES POES POES, EEN BUNDEL KORTE VERHALEN (WEB), TWEE TONEELSTUKKEN (WYSIWYG EN LITS JUMEAUX), EEN BEWERKING VAN DANTES DIVINA COMMEDIA (KAUFHAUS INFERNO) EN EEN AANTAL SCENARIO'S.Kamermuziek is een geestige en haarscherpe roman waarin de hoofdpersonen zin trachten te ontdekken in de onzin van een op hol geslagen wereld.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Paul Mennes
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038891682
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
661099 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

Sam Penn, bijna dertig, is fulltime bezig met vreemde gedachten negeren, zich aan zijn ouders ergeren en comics lezen.
Dan wordt hij gedwongen het nest te verlaten, onder het motto: 'Je verliest geen zoon, je krijgt er een kamer bij.'
Sams leven krijgt een nieuwe wending als hij een huis moet delen met Emilie, een gothic meisje met een beroep waarvoor ze zich schaamt, en Otter, een jongen die dichter bij zijn computer staat dan bij de rest van de mensheid.
Samen proberen ze een alter-natieve familie te vormen en in harmonie met elkaar te leven.
Maar de buitenwereld dringt zich op. Het duurt niet lang voor een breuklijn zich aftekent.
PAUL MENNES (1967) DEBUTEERDE IN 1994 MET DE ROMAN TOX. DAARNA PUBLICEERDE HIJ DE ROMANS SOAP EN POES POES POES, EEN BUNDEL KORTE VERHALEN (WEB), TWEE TONEELSTUKKEN (WYSIWYG EN LITS JUMEAUX), EEN BEWERKING VAN DANTES DIVINA COMMEDIA (KAUFHAUS INFERNO) EN EEN AANTAL SCENARIO'S.
Kamermuziek is een geestige en haarscherpe roman waarin de hoofdpersonen zin trachten te ontdekken in de onzin van een op hol geslagen wereld.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Paul Mennes
Uitgever
Nijgh & Van Ditmar
ISBN
9789038891682
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2009
Bestandsgrootte
661099 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192