Kaf tussen koren (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Henny Thijssing-Boer

EPUB met digitaal watermerk | April 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De hardwerkende boerenknecht Barreld woont in de Lange Lijs, een klein Gronings dorpje. Hij trouwt met Wieneke en ze krijgen samen twee dochtertjes, Mattie en Ditty. Ondanks deze kleine wondertjes is het geen gelukkig huwelijk. Het enige wat Wieneke wil is hogerop komen, terwijl Barreld tevreden is met wat ze hebben. Wieneke dwingt hem om met het gezin te verhuizen naar een veel duurdere woning buiten de Lange Lijs. Als Wieneke na een ziekbed overlijdt, staat Barreld er met zijn kinderen alleen voor in een onbekene woonplaats. Hij is ten einde raad. Met ‘Kaf tussen koren’ start Henny Thijssing-Boer de prachtige Zoeken naar de horizon-trilogie. In het tweede en derde deel van de serie, ‘Leven zonder liefde’ en ‘Toen alles verloren leek’ keren Barreld, Mattie en Ditty terug.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020538656
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
642455 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211

Beschrijving

De hardwerkende boerenknecht Barreld woont in de Lange Lijs, een klein Gronings dorpje. Hij trouwt met Wieneke en ze krijgen samen twee dochtertjes, Mattie en Ditty. Ondanks deze kleine wondertjes is het geen gelukkig huwelijk. Het enige wat Wieneke wil is hogerop komen, terwijl Barreld tevreden is met wat ze hebben. Wieneke dwingt hem om met het gezin te verhuizen naar een veel duurdere woning buiten de Lange Lijs. Als Wieneke na een ziekbed overlijdt, staat Barreld er met zijn kinderen alleen voor in een onbekene woonplaats. Hij is ten einde raad.

Met ‘Kaf tussen koren’ start Henny Thijssing-Boer de prachtige Zoeken naar de horizon-trilogie. In het tweede en derde deel van de serie, ‘Leven zonder liefde’ en ‘Toen alles verloren leek’ keren Barreld, Mattie en Ditty terug.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Henny Thijssing-Boer
Uitgever
Z&K
ISBN
9789020538656
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2020
Bestandsgrootte
642455 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
211