kaddisj.com (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Nathan Englander

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

kaddisj.com van Nathan Englander is een satirische roman over een verstoorde vader-zoonrelatie. Englander op z’n best: absurdistisch, met een boodschap. Larry is de enige atheïst in een gezin van orthodoxe joden. Wanneer zijn vader overlijdt is het aan hem om de kaddisj op te zeggen, het joodse gebed voor de doden, elke dag gedurende elf maanden. Larry’s moeder en zussen zijn verbijsterd wanneer Larry dit weigert en zo de ziel van zijn vader op het spel zet. Om hen tevreden te stellen huurt hij via de site kaddisj.com een vreemde in om het gebed op te zeggen. Maar voert diegene de opdracht ook uit? kaddisj.com is Englanders meest humoristische werk tot nu toe, een gevoelige satire over het spanningsveld tussen religieuze en seculiere werelden en de schijnheiligheden die in beide voorkomen. Een roman over verzoening, verlossing, en de duistere verleidingen van het internet, dat net als God alomtegenwoordig is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nathan Englander
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026339141
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
3057135 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

kaddisj.com van Nathan Englander is een satirische roman over een verstoorde vader-zoonrelatie. Englander op z’n best: absurdistisch, met een boodschap.

Larry is de enige atheïst in een gezin van orthodoxe joden. Wanneer zijn vader overlijdt is het aan hem om de kaddisj op te zeggen, het joodse gebed voor de doden, elke dag gedurende elf maanden. Larry’s moeder en zussen zijn verbijsterd wanneer Larry dit weigert en zo de ziel van zijn vader op het spel zet. Om hen tevreden te stellen huurt hij via de site kaddisj.com een vreemde in om het gebed op te zeggen. Maar voert diegene de opdracht ook uit?

kaddisj.com is Englanders meest humoristische werk tot nu toe, een gevoelige satire over het spanningsveld tussen religieuze en seculiere werelden en de schijnheiligheden die in beide voorkomen. Een roman over verzoening, verlossing, en de duistere verleidingen van het internet, dat net als God alomtegenwoordig is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nathan Englander
Uitgever
Ambo|Anthos
ISBN
9789026339141
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2019
Bestandsgrootte
3057135 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig