Jonathan gaat los (e-Book)

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Meg Rosoff

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jonathan gaat los is een Nora Ephron-waardige romantische komedie, voor iedereen die genoten heeft van Het Rosie Project en Mark Haddon. Meg Rosoff werd bekend met Hoe ik nu leef, een wereldwijde bestseller. Ze kijkt met veel humor nét even anders naar de wereld en kan de zoekende twintiger meesterlijk neerzetten. Jonathan is copywriter bij een reclamebureau in Manhattan. Hij werkt aan het meest lucratieve, maar allersaaiste account. Zijn vriendin werkt voor een online trouwmagazine en wanneer zij hem voorstelt om te gaan trouwen voor een live online publiek, wordt Jonathan plotseling slachtoffer van de razendsnelle social media: voordat hij kan bedenken waar híj nou gelukkig van zou worden gebeurt het gewoon allemaal al. Alleen Dante en Sissy, de twee honden van zijn broer die in Dubai werkt, lijken echt te snappen wat hij nodig heeft…

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Meg Rosoff
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024570850
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
1004882 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229

Beschrijving

Jonathan gaat los is een Nora Ephron-waardige romantische komedie, voor iedereen die genoten heeft van Het Rosie Project en Mark Haddon. Meg Rosoff werd bekend met Hoe ik nu leef, een wereldwijde bestseller. Ze kijkt met veel humor nét even anders naar de wereld en kan de zoekende twintiger meesterlijk neerzetten.

Jonathan is copywriter bij een reclamebureau in Manhattan. Hij werkt aan het meest lucratieve, maar allersaaiste account. Zijn vriendin werkt voor een online trouwmagazine en wanneer zij hem voorstelt om te gaan trouwen voor een live online publiek, wordt Jonathan plotseling slachtoffer van de razendsnelle social media: voordat hij kan bedenken waar híj nou gelukkig van zou worden gebeurt het gewoon allemaal al.
Alleen Dante en Sissy, de twee honden van zijn broer die in Dubai werkt, lijken echt te snappen wat hij nodig heeft…

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Meg Rosoff
Uitgever
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024570850
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2016
Bestandsgrootte
1004882 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229