Jeruzalem trilogie (e-Book)

Mijn Michael; De heuvel van de boze raad; De derde toestand

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Amos Oz

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Jeruzalem-trilogie bevat drie prachtige boeken van Amos Oz, die zich allemaal in de Israëlische hoofdstad afspelen. De ongelukkig getrouwde Channa probeert in Mijn Michaël te ontsnappen aan de realiteit door weg te vluchten in haar (dag)dromen. Haar zorgzame, trouwhartige echtgenoot Michaël werkt hard maar lijkt haar niet te begrijpen. Ondanks de oprechte liefde die Channa voor hem blijft voelen kan ze niet voorkomen dat ze uit elkaar groeien. In De Heuvel van de Boze Raad is de stad Jeruzalem in de greep van de onlusten die het ontstaan van de staat Israël inleiden. In drie ironisch getinte verhalen wordt de lezer een kijkje gegund in de Oost-Europese immigrantenwijk waar Amos Oz werd geboren.De derde toestand vertelt het onvergetelijke verhaal van Efraïm, een vierenvijftigjarige man die alles veel beter denkt te weten dan de Israëlische regering. Met zijn eindeloze tirades en zijn onophoudelijke strijd tegen het onrecht in de wereld strijkt hij zijn vrienden voortdurend tegen de haren in. Maar hij is ook behulpzaam en trekt zich het lot van de behoeftigen aan, van vrouwen, en van de zoon van zijn ex-vrouw, met wie hij een zowel tedere als woeste relatie onderhoudt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Amos Oz
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023449027
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2011
Bestandsgrootte
1369897 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
797

Beschrijving

De Jeruzalem-trilogie bevat drie prachtige boeken van Amos Oz, die zich allemaal in de Israëlische hoofdstad afspelen.

De ongelukkig getrouwde Channa probeert in Mijn Michaël te ontsnappen aan de realiteit door weg te vluchten in haar (dag)dromen. Haar zorgzame, trouwhartige echtgenoot Michaël werkt hard maar lijkt haar niet te begrijpen. Ondanks de oprechte liefde die Channa voor hem blijft voelen kan ze niet voorkomen dat ze uit elkaar groeien.
In De Heuvel van de Boze Raad is de stad Jeruzalem in de greep van de onlusten die het ontstaan van de staat Israël inleiden. In drie ironisch getinte verhalen wordt de lezer een kijkje gegund in de Oost-Europese immigrantenwijk waar Amos Oz werd geboren.
De derde toestand vertelt het onvergetelijke verhaal van Efraïm, een vierenvijftigjarige man die alles veel beter denkt te weten dan de Israëlische regering. Met zijn eindeloze tirades en zijn onophoudelijke strijd tegen het onrecht in de wereld strijkt hij zijn vrienden voortdurend tegen de haren in. Maar hij is ook behulpzaam en trekt zich het lot van de behoeftigen aan, van vrouwen, en van de zoon van zijn ex-vrouw, met wie hij een zowel tedere als woeste relatie onderhoudt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Amos Oz
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023449027
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2011
Bestandsgrootte
1369897 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
797