Jackie (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Maaike Schutten

EPUB met digitaal watermerk | April 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ontroerende en hilarische reis van twee zusjes die na 30 jaar voor het eerst hun moeder ontmoeten. Tweelingzussen Daan en Sofie, die zijn opgevoed door twee vaders, krijgen na dertig jaar totaal onverwacht een teken van leven uit Amerika van hun moeder Jackie: ze heeft een ongeluk gehad. Carrièretijger Sofie ziet het niet zitten om op stel en sprong naar New Mexico te gaan, maar de dromerige Daan is niet te houden. Zonder plan sleept ze Sofie mee in een avontuur dat al hun aannames op losse schroeven zal doen staan.Jackie is een geestig, ontroerend en meeslepend verhaal over zussen, moeders en de fundamenten van het leven. In de gelijknamige film, geregisseerd door Antoinette Beumer, schitteren de zussen Carice en Jelka van Houten voor eerst samen in een roadmovie die je niet loslaat!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maaike Schutten
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048814244
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
1999363 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147

Beschrijving

De ontroerende en hilarische reis van twee zusjes die na 30 jaar voor het eerst hun moeder ontmoeten.

Tweelingzussen Daan en Sofie, die zijn opgevoed door twee vaders, krijgen na dertig jaar totaal onverwacht een teken van leven uit Amerika van hun moeder Jackie: ze heeft een ongeluk gehad. Carrièretijger Sofie ziet het niet zitten om op stel en sprong naar New Mexico te gaan, maar de dromerige Daan is niet te houden. Zonder plan sleept ze Sofie mee in een avontuur dat al hun aannames op losse schroeven zal doen staan.

Jackie is een geestig, ontroerend en meeslepend verhaal over zussen, moeders en de fundamenten van het leven. In de gelijknamige film, geregisseerd door Antoinette Beumer, schitteren de zussen Carice en Jelka van Houten voor eerst samen in een roadmovie die je niet loslaat!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maaike Schutten
Uitgever
Carrera
ISBN
9789048814244
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2012
Bestandsgrootte
1999363 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
147