Ja en nee

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Jim van der Beuken

Paperback | Oktober 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Met ja en nee naar succes. De werkelijkheid beweegt altijd, van verleden naar toekomst, van idee naarrealiteit. Ook professioneel worden we voortdurend geconfronteerd met keuzes die de toekomst beïnvloeden. Succes hangt af van hoe je krachten bundelt met ja en nee. JA leidt naar wat je wel wilt, naar mogelijkheden en enthousiasme. NEE sluit risico's uit of spaart middelen voor wat je belangrijk vindt. Ja en Nee nodigt je uit om actief aan de slag te gaan met jezelf, je organisatie en de wereld. Je merkt onmiddellijk resultaat naargelang de keuzes die je maakt.'Jim bouwt trends en maatschappelijke bewegingen om tot concrete inzichten en tips om het verschil te maken voor jezelf en je omgeving. JA, JA en JA!' - Igor Byttebier, auteur van Creativiteit. Hoe?Zo!Praktische voorbeelden, 88 oefeningen en 8 methoden om teams en projecten vooruit te helpenKeuzesysteem toepasbaar in iedere situatie en elke professionele omgevingVoor iedereen die in zijn onderneming of het dagelijks leven een verschil wil maken Jim van den Beuken is (bege)leider/firestarter, uitvinder en ondernemer en helpt graag mensen verder dan ze voor mogelijk houden bij vragen die ertoe doen. Hij is directeur van Creative Power en grondlegger van PlanetreeNederland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jim van der Beuken
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401408127
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
452

Beschrijving

Met ja en nee naar succes. De werkelijkheid beweegt altijd, van verleden naar toekomst, van idee naar
realiteit. Ook professioneel worden we voortdurend geconfronteerd met keuzes die de toekomst beïnvloeden. Succes hangt af van hoe je krachten bundelt met ja en nee. JA leidt naar wat je wel wilt, naar mogelijkheden en enthousiasme. NEE sluit risico's uit of spaart middelen voor wat je belangrijk vindt. Ja en Nee nodigt je uit om actief aan de slag te gaan met jezelf, je organisatie en de wereld. Je merkt onmiddellijk resultaat naargelang de keuzes die je maakt.

'Jim bouwt trends en maatschappelijke bewegingen om tot concrete inzichten en tips om het verschil te maken voor jezelf en je omgeving. JA, JA en JA!' - Igor Byttebier, auteur van Creativiteit. Hoe?Zo!

Praktische voorbeelden, 88 oefeningen en 8 methoden om teams en projecten vooruit te helpen
Keuzesysteem toepasbaar in iedere situatie en elke professionele omgeving
Voor iedereen die in zijn onderneming of het dagelijks leven een verschil wil maken

Jim van den Beuken is (bege)leider/firestarter, uitvinder en ondernemer en helpt graag mensen verder dan ze voor mogelijk houden bij vragen die ertoe doen. Hij is directeur van Creative Power en grondlegger van Planetree
Nederland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jim van der Beuken
Uitgever
Lannoo Campus
ISBN
9789401408127
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2013
Categorie
Wetenschappelijk
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
452