Italie (e-Book)

de schaduwkant van een zonovergoten land

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Ine Roox

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Italië: het is geen buurland en toch voelt het vaak net zo aan. Maar hoe goed kennen wij dat land en zijn volk? In Italië. De schaduwkant van een zonovergoten land reist Ine Roox door het andere Italië en verwerpt zij niet noodzakelijk alle clichés en vooroordelen, maar belicht ze van een andere kant of schenkt ze diepgang. Aan de hand van vijftien verhalen over onder meer politiek, religie, gastronomie, emigratie en cultuur schetst Ine Roox op meeslepende wijze een genuanceerd en rijkgeschakeerd beeld van een land dat het verdient om beter gekend te worden. Ine Roox (1977) is journaliste bij de krant De Standaard. Ze studeerde vertaalkunde en journalistiek in Antwerpen en Italiaanse taal- en letterkunde in Padua. Italië is haar emotionele vaderland.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ine Roox
Uitgever
De Bezige Bij Antwerpen
ISBN
9789460422775
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
937882 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Italië: het is geen buurland en toch voelt het vaak net zo aan. Maar hoe goed kennen wij dat land en zijn volk? In Italië. De schaduwkant van een zonovergoten land reist Ine Roox door het andere Italië en verwerpt zij niet noodzakelijk alle clichés en vooroordelen, maar belicht ze van een andere kant of schenkt ze diepgang. Aan de hand van vijftien verhalen over onder meer politiek, religie, gastronomie, emigratie en cultuur schetst Ine Roox op meeslepende wijze een genuanceerd en rijkgeschakeerd beeld van een land dat het verdient om beter gekend te worden.

Ine Roox (1977) is journaliste bij de krant De Standaard. Ze studeerde vertaalkunde en journalistiek in Antwerpen en Italiaanse taal- en letterkunde in Padua. Italië is haar emotionele vaderland.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ine Roox
Uitgever
De Bezige Bij Antwerpen
ISBN
9789460422775
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2014
Bestandsgrootte
937882 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336