Italiaanse werkwoorden voor Dummies

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

T.L. Picarazzi

Paperback | Mei 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Praktische oefeningen helpen je de Italiaanse werkwoordstijden onder de knie te krijgenGa aan de slag met Italiaanse werkwoorden en leer je goed uit te drukken!Met zeventien tijden, drie werkwoordscategorieën en een hele reeks onregelmatigheden kunnen Italiaanse werkwoorden het je knap lastig maken. Gelukkig is er nu dit boek om je te helpen wijs te worden uit verwarrende regels, ingewikkelde voorschriften en de meest voorkomende uitzonderingen. Elk hoofdstuk staat vol met voorbeelden, vervoegingsrijtjes en oefeningen: precies wat je nodig hebt om zelfs de moeilijkste Italiaanse werkwoorden onder de knie te krijgen.Teresa L. Picarazzi doceert Italiaans aan The Hopkins School en Fairfield University.Ook gaf zij cursussen Italiaanse literatuur en film.Tekst en uitleg in begrijpelijk NederlandsDE DUMMIES MANIERlnformatie klaar voor gebruikPictogrammen en andere navigatiehulpjesHandige spiekebriefToptienlijstjesEen vleugje humorLees ook:Slimme mensen lezen Voor DummiesKijk voor een compleet overzicht op www.dummies.nl

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
T.L. Picarazzi
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789043014243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
359

Beschrijving

Praktische oefeningen helpen je de Italiaanse werkwoordstijden onder de knie te krijgen
Ga aan de slag met Italiaanse werkwoorden en leer je goed uit te drukken!
Met zeventien tijden, drie werkwoordscategorieën en een hele reeks onregelmatigheden kunnen Italiaanse werkwoorden het je knap lastig maken. Gelukkig is er nu dit boek om je te helpen wijs te worden uit verwarrende regels, ingewikkelde voorschriften en de meest voorkomende uitzonderingen. Elk hoofdstuk staat vol met voorbeelden, vervoegingsrijtjes en oefeningen: precies wat je nodig hebt om zelfs de moeilijkste Italiaanse werkwoorden onder de knie te krijgen.
Teresa L. Picarazzi doceert Italiaans aan The Hopkins School en Fairfield University.Ook gaf zij cursussen Italiaanse literatuur en film.
Tekst en uitleg in begrijpelijk Nederlands
DE DUMMIES MANIER
lnformatie klaar voor gebruik
Pictogrammen en andere navigatiehulpjes
Handige spiekebrief
Toptienlijstjes
Een vleugje humor
Lees ook:
Slimme mensen lezen Voor Dummies
Kijk voor een compleet overzicht op www.dummies.nl

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
T.L. Picarazzi
Uitgever
Voor Dummies
ISBN
9789043014243
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
359