Is er hoop (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Renate Dorrestein

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Al heeft Igor niet het verstand van een Nobelprijswinnaar, zelf vindt hij dat hij het beter heeft getroffen dan de meeste mensen. Overdag monteert hij stacaravans op de sociale werkplaats. En als hij ’s avonds thuiskomt bij zijn oma Nettie, die hem heeft grootgebracht, is er altijd taart. Dan ontmoet hij het dakloze meisje Lisa. Samen vinden ze een baby om wie niemand zich lijkt te bekommeren. Oma Nettie neemt het meisje en de baby liefdevol onder haar vleugels, zonder te beseffen wat er aan de hand is. Hoelang zal dit ongewone huishouden een gelukkig leven zijn beschoren? is er hoop gaat over de bedrieglijke sensatie dat de geschiedenis zich herhaalt, over de goede bedoelingen van imperfecte mensen en over onalledaagse liefde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Renate Dorrestein
Uitgever
Querido
ISBN
9789021406879
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
1094260 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212

Beschrijving

Al heeft Igor niet het verstand van een Nobelprijswinnaar, zelf vindt hij dat hij het beter heeft getroffen dan de meeste mensen. Overdag monteert hij stacaravans op de sociale werkplaats. En als hij ’s avonds thuiskomt bij zijn oma Nettie, die hem heeft grootgebracht, is er altijd taart.
Dan ontmoet hij het dakloze meisje Lisa. Samen vinden ze een baby om wie niemand zich lijkt te bekommeren. Oma Nettie neemt het meisje en de baby liefdevol onder haar vleugels, zonder te beseffen wat er aan de hand is. Hoelang zal dit ongewone huishouden een gelukkig leven zijn beschoren?
is er hoop gaat over de bedrieglijke sensatie dat de geschiedenis zich herhaalt, over de goede bedoelingen van imperfecte mensen en over onalledaagse liefde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Renate Dorrestein
Uitgever
Querido
ISBN
9789021406879
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2017
Bestandsgrootte
1094260 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
212