IS (e-Book)

staat van terreur

Prijs € 9,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Jessica Stern, J.M. Berger

EPUB met digitaal watermerk | April 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Niet eerder in het recente verleden was de wereld getuige van zulke gruwelijkheden als die van de beweging die bekendstaat als IS - de Islamitische Staat. De combinatie van hun minachting voor menselijk leven, de slimme inzet van sociale media, en de kunst om buitenlandse volgelingen te ronselen is ongekend. Wie zijn deze sadistische strijders? Hoe weten zij zovelen geestdriftig te maken voor een gruwelijke strijd? Wat is hun strategie en hoe kunnen we die frustreren? Jihad-kenners Jessica Stern en J.M. Berger analyseren in dit boek de middelen die de beweging inzet om enerzijds onschuldige burgers angst aan te jagen en tegelijkertijd nieuwe soldaten te werven. En ze zetten uiteen wat volgens hen de volgende stap zou moeten zijn om adequaat te reageren op het razendsnel veranderende jihadlandschap en het gewelddadige extremisme tegen te gaan.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jessica Stern, J.M. Berger
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023490685
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
911342 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Niet eerder in het recente verleden was de wereld getuige van zulke gruwelijkheden als die van de beweging die bekendstaat als IS - de Islamitische Staat. De combinatie van hun minachting voor menselijk leven, de slimme inzet van sociale media, en de kunst om buitenlandse volgelingen te ronselen is ongekend. Wie zijn deze sadistische strijders? Hoe weten zij zovelen geestdriftig te maken voor een gruwelijke strijd? Wat is hun strategie en hoe kunnen we die frustreren?
Jihad-kenners Jessica Stern en J.M. Berger analyseren in dit boek de middelen die de beweging inzet om enerzijds onschuldige burgers angst aan te jagen en tegelijkertijd nieuwe soldaten te werven. En ze zetten uiteen wat volgens hen de volgende stap zou moeten zijn om adequaat te reageren op het razendsnel veranderende jihadlandschap en het gewelddadige extremisme tegen te gaan.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jessica Stern, J.M. Berger
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023490685
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
April 2015
Bestandsgrootte
911342 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig