Investeren in de tweede helft van je leven (e-Book)

Wat met je geld als je kinderen (bijna) het huis uit zijn en de lening (ongeveer) is afbetaald

Prijs € 14,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Michaël Van Droogenbroeck, Ewald Pironet

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'We vonden dat er iets ontbrak. Een boek dat helder en eerlijk uitlegt waarin je je geld kunt investeren. Dat niet focust op één concrete manier, maar het hele pakket in ogenschouw neemt. En dat niet zomaar gouden tips belooft, maar ook de mogelijke risico’s bespreekt. Want enkel dan kun je goede investeringskeuzes maken, volgens je eigen verwachtingen en mogelijkheden.' Ewald Pironet en Michaël Van DroogenbroeckVanaf de tweede helft van je leven kun je vaak iets meer opzijzetten. Maar een spaarrekening rendeert niet, zegt men. Klopt dat? Hoe vind je dan je weg in alle spaar- en beleggingsopties? Hoe weet je wat er bij je past en hoe begin je eraan? Hoeveel heb je nodig voor je oude dag, en hoe zorg je dat er ook wat overblijft voor je kinderen en kleinkinderen?Breed overzicht van alle spaar- en investeringsmogelijkheden, onder meer spaarrekeningen en verzekeringen, aandelen en obligaties, vastgoed, bitcoin, goud en kunst.Met getuigenissen van bekende Vlamingen, van Meyrem Almaci en Luc Appermont over Paul De Grauwe en Kamagurka tot Jacques Vermeire, Fons Verplaetse en Ben Weyts.Met aandacht voor zeepbellen, praatjesmakers en fraudeurs.Met coronatest: welke invloed heeft de zwaarste recessie sinds de jaren 1930 op elke investeringsvorm?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michaël Van Droogenbroeck, Ewald Pironet
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401472661
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
3743597 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264

Beschrijving

'We vonden dat er iets ontbrak. Een boek dat helder en eerlijk uitlegt waarin je je geld kunt investeren. Dat niet focust op één concrete manier, maar het hele pakket in ogenschouw neemt. En dat niet zomaar gouden tips belooft, maar ook de mogelijke risico’s bespreekt. Want enkel dan kun je goede investeringskeuzes maken, volgens je eigen verwachtingen en mogelijkheden.'
Ewald Pironet en Michaël Van Droogenbroeck

Vanaf de tweede helft van je leven kun je vaak iets meer opzijzetten. Maar een spaarrekening rendeert niet, zegt men. Klopt dat? Hoe vind je dan je weg in alle spaar- en beleggingsopties? Hoe weet je wat er bij je past en hoe begin je eraan? Hoeveel heb je nodig voor je oude dag, en hoe zorg je dat er ook wat overblijft voor je kinderen en kleinkinderen?

  • Breed overzicht van alle spaar- en investeringsmogelijkheden, onder meer spaarrekeningen en verzekeringen, aandelen en obligaties, vastgoed, bitcoin, goud en kunst.
  • Met getuigenissen van bekende Vlamingen, van Meyrem Almaci en Luc Appermont over Paul De Grauwe en Kamagurka tot Jacques Vermeire, Fons Verplaetse en Ben Weyts.
  • Met aandacht voor zeepbellen, praatjesmakers en fraudeurs.
  • Met coronatest: welke invloed heeft de zwaarste recessie sinds de jaren 1930 op elke investeringsvorm?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michaël Van Droogenbroeck, Ewald Pironet
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401472661
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
3743597 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
264