Intuitieve ontwikkeling

praktisch omgaan met energieen : bewustwording van onze aura en chakra's

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

L. Keen

Paperback | Januari 2001 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Iedereen heeft wel eens heldere intuïtieve momenten of misschien zelfs 'paranormale' ervaringen. Zijn dit fenomenen van een verwarde geest of is het inbeelding? In werkelijkheid heeft ieder mens deze capaciteiten. We dienen deze 'gaven' te waarderen en er zuiver mee om te gaan. Reeds als kind had Linda Keen deze heldere momenten. Jarenlang heeft ze deze dingen voor zich gehouden uit vrees afgewezen te worden. Uiteindelijk vond ze gelijkgestemden en bevestiging van wat voor haar levende ervaringen waren. In Intuïtieve Ontwikkeling beschrijft ze de spirituele training die ze heeft genoten en geeft ze een goed beeld van wat intuïtieve vermogens kunnen betekenen inhet leven an alledag. Het ontwikkelen van onze intuïtie behoort tot de mogelijkheden van ons allemaal. dit is voor alles een werkboek en bevat oefeningen zoals: - het lezen en afstemmen van aura's - jezelf beschermen tegen psychische ruis - je chakara's gezond houden - je nieuwe intuïtieve vaardigheden toepassen in je leven - jezelf gronden - visualisaties Intuïtieve ontwikkeling is een onovertroffen en betrouwbare gids op het gebied van intuïtie en spiritualiteit in het dagelijks leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
L. Keen
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020282429
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
179

Beschrijving

Iedereen heeft wel eens heldere intuïtieve momenten of misschien zelfs 'paranormale' ervaringen. Zijn dit fenomenen van een verwarde geest of is het inbeelding? In werkelijkheid heeft ieder mens deze capaciteiten. We dienen deze 'gaven' te waarderen en er zuiver mee om te gaan.
Reeds als kind had Linda Keen deze heldere momenten. Jarenlang heeft ze deze dingen voor zich gehouden uit vrees afgewezen te worden. Uiteindelijk vond ze gelijkgestemden en bevestiging van wat voor haar levende ervaringen waren.
In Intuïtieve Ontwikkeling beschrijft ze de spirituele training die ze heeft genoten en geeft ze een goed beeld van wat intuïtieve vermogens kunnen betekenen inhet leven an alledag.
Het ontwikkelen van onze intuïtie behoort tot de mogelijkheden van ons allemaal.
dit is voor alles een werkboek en bevat oefeningen zoals:
- het lezen en afstemmen van aura's
- jezelf beschermen tegen psychische ruis
- je chakara's gezond houden
- je nieuwe intuïtieve vaardigheden toepassen in je leven
- jezelf gronden
- visualisaties
Intuïtieve ontwikkeling is een onovertroffen en betrouwbare gids op het gebied van intuïtie en spiritualiteit in het dagelijks leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
L. Keen
Uitgever
AnkhHermes, Uitgeverij
ISBN
9789020282429
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2001
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
179