Intiem Favorieten Speciale Uitgave - Zin in... de zomer! (e-Book)

Boven elke verwachting / Kussen op zee / Verleidelijke ontdekking

€ 6,99
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Andrea Laurence, Rachel Bailey, Kate Carlisle

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zon, zee en drie verleidelijke helden... Probeer die combinatie maar eens te weerstaan!Boven elke verwachtingO jee, denkt Alex wanneer hij Gwen tijdens een zonnige vakantie terugziet. Maanden eerder beleefde hij opwindende momenten met haar, en nu is ze zwanger! Van hém? Tot zijn opluchting blijkt ze draagmoeder te zijn voor een bevriend echtpaar. En ze heeft even geen behoefte aan een man. Alleen vindt hij haar aantrekkelijker dan ooit!Kussen op zeeDella kan het niet geloven. Waarom heeft haar baas, Patrick, haar de helft van zijn cruiseschip nagelaten? Om haar te bedanken voor de zorg in zijn laatste weken? Patricks neef, hotelmagnaat Luke, is niet blij. Hij wil er duidelijk álles aan doen om haar helft van het schip te bemachtigen - maar valt die kus daar ook onder?Verleidelijke ontdekkingIn haar laboratorium doet Grace spannende ontdekkingen, maar bij Logan voelt ze een heel andere spanning. Deze miljonair, op wiens tropische eiland ze haar onderzoek uitvoert, toont beslist interesse in haar. Dat komt goed uit, want zij vindt het weleens tijd worden om de wereld buiten het lab te onderzoeken!Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Andrea Laurence, Rachel Bailey, Kate Carlisle
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546347
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
1194738 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350

Beschrijving

Zon, zee en drie verleidelijke helden... Probeer die combinatie maar eens te weerstaan!

Boven elke verwachting

O jee, denkt Alex wanneer hij Gwen tijdens een zonnige vakantie terugziet. Maanden eerder beleefde hij opwindende momenten met haar, en nu is ze zwanger! Van hém? Tot zijn opluchting blijkt ze draagmoeder te zijn voor een bevriend echtpaar. En ze heeft even geen behoefte aan een man. Alleen vindt hij haar aantrekkelijker dan ooit!

Kussen op zee

Della kan het niet geloven. Waarom heeft haar baas, Patrick, haar de helft van zijn cruiseschip nagelaten? Om haar te bedanken voor de zorg in zijn laatste weken? Patricks neef, hotelmagnaat Luke, is niet blij. Hij wil er duidelijk álles aan doen om haar helft van het schip te bemachtigen - maar valt die kus daar ook onder?

Verleidelijke ontdekking

In haar laboratorium doet Grace spannende ontdekkingen, maar bij Logan voelt ze een heel andere spanning. Deze miljonair, op wiens tropische eiland ze haar onderzoek uitvoert, toont beslist interesse in haar. Dat komt goed uit, want zij vindt het weleens tijd worden om de wereld buiten het lab te onderzoeken!

Deze verhalen zijn eerder verschenen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Andrea Laurence, Rachel Bailey, Kate Carlisle
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546347
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2020
Bestandsgrootte
1194738 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
350