Inner Spark (e-Book)

Voel je licht in veeleisende tijden

Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Kristin Vikjord

EPUB met digitaal watermerk | September 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In ‘Inner Spark’ laat Kristin Vikjord ons zien hoe jonge vrouwen om kunnen gaan met hun drukke en overweldigende bestaan. Met een gezin, baan, vrienden en familie zien ze de tropenjaren soms als een opoffering. Kristin Vikjord vertelt hoe we deze levensfase kunnen omarmen en ook tijdens deze periode écht gelukkig kunnen zijn. ‘Inner Spark’ staat vol yoga en mindfulness, inspiratie, eenvoudige oefeningen en leuke tips om meer rust te vinden. Het boek biedt inspiratie en steun voor alle jonge moeders en zorgt ervoor dat we ons licht en vrij kunnen voelen. Kristin Vikjord is psycholoog, yoga- en mindfulnessdocent. Ook is ze medeoprichter van Delight Yoga Studios. Maar bovenal is zij moeder van twee jongens en weet zij hoe veeleisend het leven kan zijn. Kristin woont afwisselend in Amsterdam en Noorwegen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kristin Vikjord
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021572697
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
42511771 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In ‘Inner Spark’ laat Kristin Vikjord ons zien hoe jonge vrouwen om kunnen gaan met hun drukke en overweldigende bestaan. Met een gezin, baan, vrienden en familie zien ze de tropenjaren soms als een opoffering. Kristin Vikjord vertelt hoe we deze levensfase kunnen omarmen en ook tijdens deze periode écht gelukkig kunnen zijn.
‘Inner Spark’ staat vol yoga en mindfulness, inspiratie, eenvoudige oefeningen en leuke tips om meer rust te vinden. Het boek biedt inspiratie en steun voor alle jonge moeders en zorgt ervoor dat we ons licht en vrij kunnen voelen.
Kristin Vikjord is psycholoog, yoga- en mindfulnessdocent. Ook is ze medeoprichter van Delight Yoga Studios. Maar bovenal is zij moeder van twee jongens en weet zij hoe veeleisend het leven kan zijn. Kristin woont afwisselend in Amsterdam en Noorwegen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kristin Vikjord
Uitgever
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021572697
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2019
Bestandsgrootte
42511771 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig