Ingrijpende gebeurtenissen (e-Book)

Prijs € 6,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Marten Toonder

EPUB met digitaal watermerk | Mei 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Dit e-book bevat de verhalen Het vibreerputje | Solfertje | Horror de Ademloze. 'Aan den lijve heb ik ondervonden hoe ik in de ban geraakte van de dagelijkse avonturen van een kloeke held met atoomogen en een radarhoofd. De dames Doeselaer, auteurs van de kinderboeken Haasje Zonnebrand, Hoe het Haasje Zonnebrand verder ging en Verhalen uit het Land van Haasje Zonnebrand, hebben mij echter de ogen geopend. Beeldverhaaltjes die aan het zieke brein van een prullig tekenaar zijn ontsproten zijn geen geestelijk voedsel voor een heer. Ook het tere kinderzieltje wordt licht beschadigd door dit soort vergif. Wat deze bundel zo leerzaam maakt, is dat we niet alleen kennismaken met de bedroevende wanproducten die men nu strips noemt, maar ook met de beklagenswaardige maker ervan. Ik spreek het vertrouwen uit dat u na lezing van dit stichtelijk verhaal uw handen niet meer aan het gladde ijs van het medium strip zult branden.' - zo gaf heer Bommel ons per brief te kennen.Ik ga een Comité ter Bestrijding van Prentverhaaltjes oprichten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marten Toonder
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023458616
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
35771058 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
284

Beschrijving

Dit e-book bevat de verhalen Het vibreerputje | Solfertje | Horror de Ademloze. 'Aan den lijve heb ik ondervonden hoe ik in de ban geraakte van de dagelijkse avonturen van een kloeke held met atoomogen en een radarhoofd. De dames Doeselaer, auteurs van de kinderboeken Haasje Zonnebrand, Hoe het Haasje Zonnebrand verder ging en Verhalen uit het Land van Haasje Zonnebrand, hebben mij echter de ogen geopend. Beeldverhaaltjes die aan het zieke brein van een prullig tekenaar zijn ontsproten zijn geen geestelijk voedsel voor een heer. Ook het tere kinderzieltje wordt licht beschadigd door dit soort vergif.
Wat deze bundel zo leerzaam maakt, is dat we niet alleen kennismaken met de bedroevende wanproducten die men nu strips noemt, maar ook met de beklagenswaardige maker ervan. Ik spreek het vertrouwen uit dat u na lezing van dit stichtelijk verhaal uw handen niet meer aan het gladde ijs van het medium strip zult branden.'
- zo gaf heer Bommel ons per brief te kennen.

Ik ga een Comité ter Bestrijding van Prentverhaaltjes oprichten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marten Toonder
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023458616
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Mei 2017
Bestandsgrootte
35771058 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
284