In perfecte conditie (e-Book)

Prijs € 14,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:
Deze titel komt in aanmerking voor

Ellen Hoog

EPUB met digitaal watermerk | September 2015 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Tophockeyster Ellen Hoog wordt geroemd om haar flitsende acties, verwoestende backhand en vele doelpunten. Om op het veld optimaal te kunnen presteren, let Ellen goed op haar voeding; ze eet gezond en het liefst biologisch. Balans is haar recept voor een fit en gelukkig leven: gezond eten én af en toe zondigen met een guilty pleasure, efficiënt trainen én bewust ontspannen.In 6 complete work-outs deelt Ellen haar 36 favoriete sportoefeningen om zowel conditie als kracht te verbeteren; geschikt voor beginner tot gevorderde en je hoeft er niet voor naar de sportschool. De work-outs worden afgewisseld met 45 heerlijke, gezonde recepten - van snelle smoothies en healthy breaks tot power snacks en voedzame diners - waarmee Ellen bewijst dat gezond ook heel lekker is.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Ellen Hoog
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048830404
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
145841131 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225

Beschrijving

Tophockeyster Ellen Hoog wordt geroemd om haar flitsende acties, verwoestende backhand en vele doelpunten. Om op het veld optimaal te kunnen presteren, let Ellen goed op haar voeding; ze eet gezond en het liefst biologisch. Balans is haar recept voor een fit en gelukkig leven: gezond eten én af en toe zondigen met een guilty pleasure, efficiënt trainen én bewust ontspannen.

In 6 complete work-outs deelt Ellen haar 36 favoriete sportoefeningen om zowel conditie als kracht te verbeteren; geschikt voor beginner tot gevorderde en je hoeft er niet voor naar de sportschool. De work-outs worden afgewisseld met 45 heerlijke, gezonde recepten - van snelle smoothies en healthy breaks tot power snacks en voedzame diners - waarmee Ellen bewijst dat gezond ook heel lekker is.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Ellen Hoog
Uitgever
Carrera culinair
ISBN
9789048830404
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
September 2015
Bestandsgrootte
145841131 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
225