In het hart van het land

Prijs € 19,90

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

J.M. Coetzee

Hardback | November 2003 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ze noemt zichzelf een 'arme provinciale zwartkous', maar ook een 'beschermster van een lege ruimte'. Ze heeft een scherpe kijk op het leven in de afgelegen boerderij ergens op het Zuid-Afrikaanse platteland, waarvan ze de godvergeten eenzaamheid én de schoonheid onderkent. Ze woont er samen met haar vader en een aantal bedienden. De verhoudingen worden op scherp gesteld als haar vader een jonge zwarte minnares neemt en zij, de dochter, zich uitgestoten voelt.Er schieten nu plotseling wraakideeën en moordvisioenen door haar heldere waarnemingen en haar genadeloze gedachten heen - en de kracht van haar stem zuigt de lezer mee in de heksenketel van haar geest.In het hart van het land is verfilmd als Dust.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.M. Coetzee
Uitgever
Cossee, Uitgeverij
ISBN
9789059360389
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
218

Beschrijving

Ze noemt zichzelf een 'arme provinciale zwartkous', maar ook een 'beschermster van een lege ruimte'. Ze heeft een scherpe kijk op het leven in de afgelegen boerderij ergens op het Zuid-Afrikaanse platteland, waarvan ze de godvergeten eenzaamheid én de schoonheid onderkent. Ze woont er samen met haar vader en een aantal bedienden. De verhoudingen worden op scherp gesteld als haar vader een jonge zwarte minnares neemt en zij, de dochter, zich uitgestoten voelt.

Er schieten nu plotseling wraakideeën en moordvisioenen door haar heldere waarnemingen en haar genadeloze gedachten heen - en de kracht van haar stem zuigt de lezer mee in de heksenketel van haar geest.

In het hart van het land is verfilmd als Dust.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.M. Coetzee
Uitgever
Cossee, Uitgeverij
ISBN
9789059360389
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2003
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
218