In één klap verliefd (e-Book)

Prijs € 7,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Susan Mallery

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!Beeldhouwer Nick Mitchell groeide op in een kunstenaarsfamilie. Al heel vroeg leerde hij van zijn vader dat van liefde alleen maar ellende komt. Terwijl hij wacht op een nieuwe opdracht - een klus van twee jaar in Dubai - neemt hij een baan aan als timmerman bij een bedrijfje in themabruiloften. Het werk heeft beslist voordelen, vooral vanwege de mooie eigenares, Pallas Saunders. Hij wil dan wel niet verliefd worden, hij is zeker in voor een pleziertje!Pallas houdt met hart en ziel van haar bedrijf, Weddings in a Box. Maar als ze het niet snel winstgevend maakt, zal ze bij de familiebank moeten gaan werken, wat haar dominante moeder het liefst zou zien. Wanneer Pallas een compleet uitzinnige bruiloft moet organiseren, helpt haar knappe timmerman, Nick, haar aan creatieve ideeën. En ook buiten het werk weet hij haar op onverwachte manieren te inspireren. Als ze haar hart nu maar niet aan hem verliest; hij vertrekt immers zo weer uit haar leven…Dit verhaal is eerder verschenen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Mallery
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571080
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
774209 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229

Beschrijving

In Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Beeldhouwer Nick Mitchell groeide op in een kunstenaarsfamilie. Al heel vroeg leerde hij van zijn vader dat van liefde alleen maar ellende komt. Terwijl hij wacht op een nieuwe opdracht - een klus van twee jaar in Dubai - neemt hij een baan aan als timmerman bij een bedrijfje in themabruiloften. Het werk heeft beslist voordelen, vooral vanwege de mooie eigenares, Pallas Saunders. Hij wil dan wel niet verliefd worden, hij is zeker in voor een pleziertje!

Pallas houdt met hart en ziel van haar bedrijf, Weddings in a Box. Maar als ze het niet snel winstgevend maakt, zal ze bij de familiebank moeten gaan werken, wat haar dominante moeder het liefst zou zien. Wanneer Pallas een compleet uitzinnige bruiloft moet organiseren, helpt haar knappe timmerman, Nick, haar aan creatieve ideeën. En ook buiten het werk weet hij haar op onverwachte manieren te inspireren. Als ze haar hart nu maar niet aan hem verliest; hij vertrekt immers zo weer uit haar leven…

Dit verhaal is eerder verschenen.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Mallery
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402571080
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2024
Bestandsgrootte
774209 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
229