In een gouden knoop (e-Book)

Prijs € 12,50
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Laura Verschuere

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2023 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hier lig ik nu, op de bodem van mijn zelfgegraven put. Achtendertig jaar, advocate met een prachtig gezin en omringd door goede vrienden. Hoe kom ik dan in deze put terecht? 'Oh, it's such a perfect day' hoor ik Lou Reed op de achtergrond zingen. Zelfs de muziek werkt niet mee met mijn gemoed, denk ik hopeloos. 'You're going to reap just what you sow' zingt Lou Reed verder. Op zoek naar simpele levensvreugde, op zoek naar vrijheid en rust, maar vooral op zoek naar zichzelf, vertrekt een uitgebluste advocate naar de Zwitserse bergen. Wil ze nog wel deelnemen aan de ratrace? Lukt het haar om niet langer vanuit haar verstand te leven, maar vanuit haar hart? Ze laat zich dragen door het leven en vertrouwt dat alles goed komt. 'Dit boek beschrijft perfect de hectiek van het dagelijkse leven en de moeilijke keuzes die mensen in deze sterk veranderende tijden moeten maken. De bijbehorende playlist is niet alleen origineel, maar past ook binnen de sfeer van het boek. De schrijfster doet je als het ware voelen wat ze schrijft.' - Ilse Langers (56 jaar) 'Het verhaal legt de vinger op de wonde zonder de wonde open te rijten. Op een zachte manier neemt de schrijfster je mee op een reis naar zelfbewustzijn. Iedereen zal na het lezen van dit verhaal reflecteren over zijn/haar leven, met een grote dosis zelfliefde.' - Julia Vandermeulen (33 jaar) 'Het verhaal snijdt verschillende boeiende thema's aan door middel van goed doordachte personages en situaties. Als je snakt naar meer diepgang in het leven, dan stelt dit boek zeker niet teleur.' - Suzanne Marichal (34 jaar) Laura Verschuere (34) studeerde rechten en werkte enkele jaren als advocaat strafrecht. Vervolgens deed ze twee jaar seizoenswerk in verschillende hotels in Zwitserland. Momenteel woont ze in Antwerpen, samen met haar vriend. Dit verhaal is gebaseerd op haar eigen zoektocht naar meer vrijheid en zingeving in het leven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Laura Verschuere
Uitgever
Paris Books
ISBN
9789493345218
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
387448 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
218

Beschrijving

Hier lig ik nu, op de bodem van mijn zelfgegraven put. Achtendertig jaar, advocate met een prachtig gezin en omringd door goede vrienden. Hoe kom ik dan in deze put terecht? 'Oh, it's such a perfect day' hoor ik Lou Reed op de achtergrond zingen. Zelfs de muziek werkt niet mee met mijn gemoed, denk ik hopeloos. 'You're going to reap just what you sow' zingt Lou Reed verder.

Op zoek naar simpele levensvreugde, op zoek naar vrijheid en rust, maar vooral op zoek naar zichzelf, vertrekt een uitgebluste advocate naar de Zwitserse bergen. Wil ze nog wel deelnemen aan de ratrace? Lukt het haar om niet langer vanuit haar verstand te leven, maar vanuit haar hart? Ze laat zich dragen door het leven en vertrouwt dat alles goed komt.

'Dit boek beschrijft perfect de hectiek van het dagelijkse leven en de moeilijke keuzes die mensen in deze sterk veranderende tijden moeten maken. De bijbehorende playlist is niet alleen origineel, maar past ook binnen de sfeer van het boek. De schrijfster doet je als het ware voelen wat ze schrijft.' - Ilse Langers (56 jaar)

'Het verhaal legt de vinger op de wonde zonder de wonde open te rijten. Op een zachte manier neemt de schrijfster je mee op een reis naar zelfbewustzijn. Iedereen zal na het lezen van dit verhaal reflecteren over zijn/haar leven, met een grote dosis zelfliefde.' - Julia Vandermeulen (33 jaar)

'Het verhaal snijdt verschillende boeiende thema's aan door middel van goed doordachte personages en situaties. Als je snakt naar meer diepgang in het leven, dan stelt dit boek zeker niet teleur.' - Suzanne Marichal (34 jaar)

Laura Verschuere (34) studeerde rechten en werkte enkele jaren als advocaat strafrecht. Vervolgens deed ze twee jaar seizoenswerk in verschillende hotels in Zwitserland. Momenteel woont ze in Antwerpen, samen met haar vriend. Dit verhaal is gebaseerd op haar eigen zoektocht naar meer vrijheid en zingeving in het leven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Laura Verschuere
Uitgever
Paris Books
ISBN
9789493345218
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2023
Bestandsgrootte
387448 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
218