In de armen van de Siciliaan (e-Book)

€ 4,49
Prijs € 0,00

Niet beschikbaar

Michelle Smart

EPUB met digitaal watermerk | Juni 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hij herinnert zich álles nog...Natuurlijk weet Orla O'Reilly dat haar driejarige zoontje een vader heeft, ergens. Alleen kan ze zich hem niet herinneren sinds ze door een auto-ongeval aan geheugenverlies lijdt. Tot hij plotseling voor haar staat, op de bruiloft van haar zus. Dan komt onmiddellijk alles weer boven: de ongekende chemie tussen hen... en zijn onvergeeflijke bedrog.Hotelmagnaat Tonino Valente is verbijsterd wanneer hij Orla op Sicilië weer tegenkomt. Hoewel hij hun korte, heftige affaire nooit is vergeten, had hij niet verwacht haar terug te zien. En nu blijkt hij ook nog vader te zijn! Hoe kan hij haar ervan overtuigen dat het wél een goed idee is om hem toe te laten tot haar leven - en haar hart?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michelle Smart
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546842
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
795741 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127

Beschrijving

Hij herinnert zich álles nog...

Natuurlijk weet Orla O'Reilly dat haar driejarige zoontje een vader heeft, ergens. Alleen kan ze zich hem niet herinneren sinds ze door een auto-ongeval aan geheugenverlies lijdt. Tot hij plotseling voor haar staat, op de bruiloft van haar zus. Dan komt onmiddellijk alles weer boven: de ongekende chemie tussen hen... en zijn onvergeeflijke bedrog.

Hotelmagnaat Tonino Valente is verbijsterd wanneer hij Orla op Sicilië weer tegenkomt. Hoewel hij hun korte, heftige affaire nooit is vergeten, had hij niet verwacht haar terug te zien. En nu blijkt hij ook nog vader te zijn! Hoe kan hij haar ervan overtuigen dat het wél een goed idee is om hem toe te laten tot haar leven - en haar hart?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michelle Smart
Uitgever
Harlequin
ISBN
9789402546842
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juni 2020
Bestandsgrootte
795741 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
127