In business (e-Book)

Creƫer een business die voor jou werkt

Prijs € 12,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Aranka van der Voorden

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2020 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Leer waar je goed in bent, dan maak je meer impact en voeg je meer waarde toe aan je eigen bedrijf. Ondernemen is geweldig, maar de start kent veel uitdagingen. Aranka heeft drie bedrijven opgestart en is door schade en schande wijs geworden. In dit boek deelt ze alle lessen die zij heeft geleerd, onder andere: niemand zit op jouw product te wachten, ze wachten op de oplossing die jouw product biedt, en: je hoeft niet dag en nacht te werken om succesvol te zijn. Slim ondernemen is focussen op jouw superpower, en de rest delegeren. Alleen dan bereik je de vrijheid die met ondernemen wordt geassocieerd. Dit is een handboek voor iedere ondernemer, of je nu net bent begonnen of al een tijdje bezig bent. Het staat vol met voorbeelden, praktische tips en opdrachten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Aranka van der Voorden
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044932041
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
2333542 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256

Beschrijving

Leer waar je goed in bent, dan maak je meer impact en voeg je meer waarde toe aan je eigen bedrijf.
Ondernemen is geweldig, maar de start kent veel uitdagingen. Aranka heeft drie bedrijven opgestart en is door schade en schande wijs geworden. In dit boek deelt ze alle lessen die zij heeft geleerd, onder andere: niemand zit op jouw product te wachten, ze wachten op de oplossing die jouw product biedt, en: je hoeft niet dag en nacht te werken om succesvol te zijn.
Slim ondernemen is focussen op jouw superpower, en de rest delegeren. Alleen dan bereik je de vrijheid die met ondernemen wordt geassocieerd.
Dit is een handboek voor iedere ondernemer, of je nu net bent begonnen of al een tijdje bezig bent. Het staat vol met voorbeelden, praktische tips en opdrachten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Aranka van der Voorden
Uitgever
Lev.
ISBN
9789044932041
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2020
Bestandsgrootte
2333542 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
256