Ik heb truffel, wat heb jij? (e-Book)

het laatste interview met Annie M.G. Schmidt

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book

Alex Verburg

EPUB met digitaal watermerk | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In de lente van 1995 heeft Alex Verburg een lang gesprek gevoerd met Annie M.G. Schmidt. Achteraf bleek dit het allerlaatste interview te zijn dat de schrijfster heeft gegeven. Vele facetten van haar leven passeren de revue. Annie vertelt wat ze zich voorstelt bij haar dood en bij de eeuwigheid, ze vertelt onverbloemd over haar houding in de oorlog, en gaat in op de vraag hoe ze graag door ons herinnerd zou worden. Alex Verburg: 'Na de biografie door Annejet van der Zijl, maar vooral na de televisieserie, leek het me goed ons langdurige gesprek integraal uit te werken en zo Annie als het ware het laatste woord te gunnen.' Deze bijzondere uitgave verschijnt in het honderdste geboortejaar van Annie Schmidt.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alex Verburg
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029577977
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2011
Bestandsgrootte
690345 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

In de lente van 1995 heeft Alex Verburg een lang gesprek gevoerd met Annie M.G. Schmidt. Achteraf bleek dit het allerlaatste interview te zijn dat de schrijfster heeft gegeven. Vele facetten van haar leven passeren de revue. Annie vertelt wat ze zich voorstelt bij haar dood en bij de eeuwigheid, ze vertelt onverbloemd over haar houding in de oorlog, en gaat in op de vraag hoe ze graag door ons herinnerd zou worden.
Alex Verburg: 'Na de biografie door Annejet van der Zijl, maar vooral na de televisieserie, leek het me goed ons langdurige gesprek integraal uit te werken en zo Annie als het ware het laatste woord te gunnen.'
Deze bijzondere uitgave verschijnt in het honderdste geboortejaar van Annie Schmidt.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alex Verburg
Uitgever
De Arbeiderspers
ISBN
9789029577977
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Augustus 2011
Bestandsgrootte
690345 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig