Ik drink niet meer

Prijs € 17,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Loïs Bisschop

Paperback | Februari 2019 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Een confronterend verhaal mét humor.' Wendy Magazine 'een schot in de roos.' Herman Brusselmans Keihard en confronterend: het verhaal van een alcoholverslaafde studente. Loïs Bisschop beseft op 28-jarige leeftijd dat ze een alcoholprobleem heeft en besluit op eigen kracht af te kicken. Ze stuit op onbegrip in haar omgeving en iedereen denkt dat het wel meevalt. Het is toch altijd gezellig als je drinkt? Wie heeft er nou niet een keer een black-out gehad door de drank? Op de spoedeisende hulp belanden kan de beste overkomen, toch? Niemand ziet in dat het veel erger met Loïs is gesteld. Loïs dronk namelijk minimaal twee flessen wijn per dag. In deze geactualiseerde editie van Ik drink niet meer beschrijft zij zowel de opmerkelijke inzichten die ze tijdens haar afkickproces heeft opgedaan, alsook de nodige anekdotes uit de tijd van haar alcoholverslaving. Ook beantwoordt ze de meestgestelde vragen die ze na verschijning van dit boek kreeg. Het resulteert in een pijnlijk en tegelijkertijd hilarisch verhaal over het leven met een alcoholverslaving. En het geeft aan hoe makkelijk alcohol wordt geaccepteerd en hoe moeilijk het in onze samenleving is om niet te drinken. Loïs Bisschop (1985) beseft op haar 28e dat ze verslaafd is aan alcohol. In het derde jaar van haar studie Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de HvA stortte ze in. Het leuke studentenuitgaansleven was uitgemond in een alcoholverslaving en ze besloot te stoppen met drinken. Op eigen krachten. Loïs filmde zichzelf tijdens het proces en gebruikte haar studie om een eigen afkickmethode te ontwikkelen. Een jaar later studeerde ze hiermee succesvol af.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Loïs Bisschop
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000365869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208

Beschrijving

'Een confronterend verhaal mét humor.' Wendy Magazine
'een schot in de roos.' Herman Brusselmans

Keihard en confronterend: het verhaal van een alcoholverslaafde studente.

Loïs Bisschop beseft op 28-jarige leeftijd dat ze een alcoholprobleem heeft en besluit op eigen kracht af te kicken. Ze stuit op onbegrip in haar omgeving en iedereen denkt dat het wel meevalt. Het is toch altijd gezellig als je drinkt? Wie heeft er nou niet een keer een black-out gehad door de drank? Op de spoedeisende hulp belanden kan de beste overkomen, toch? Niemand ziet in dat het veel erger met Loïs is gesteld. Loïs dronk namelijk minimaal twee flessen wijn per dag.

In deze geactualiseerde editie van Ik drink niet meer beschrijft zij zowel de opmerkelijke inzichten die ze tijdens haar afkickproces heeft opgedaan, alsook de nodige anekdotes uit de tijd van haar alcoholverslaving. Ook beantwoordt ze de meestgestelde vragen die ze na verschijning van dit boek kreeg. Het resulteert in een pijnlijk en tegelijkertijd hilarisch verhaal over het leven met een alcoholverslaving. En het geeft aan hoe makkelijk alcohol wordt geaccepteerd en hoe moeilijk het in onze samenleving is om niet te drinken.

Loïs Bisschop (1985) beseft op haar 28e dat ze verslaafd is aan alcohol. In het derde jaar van haar studie Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de HvA stortte ze in. Het leuke studentenuitgaansleven was uitgemond in een alcoholverslaving en ze besloot te stoppen met drinken. Op eigen krachten. Loïs filmde zichzelf tijdens het proces en gebruikte haar studie om een eigen afkickmethode te ontwikkelen. Een jaar later studeerde ze hiermee succesvol af.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Loïs Bisschop
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000365869
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2019
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
208