Ik Alex Cross (e-Book)

Prijs € 6,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

James Patterson

EPUB met digitaal watermerk | December 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Alex Cross wordt tijdens zijn verjaardag opgeroepen voor een moordzaak. Op zich is dat niets bijzonders, maar dit keer raakt de moord hem ook persoonlijk; het verminkte lichaam van zijn nichtje is gevonden. Alex zweert dat hij de moordenaar zal vinden. Tijdens hun zoektocht raken Alex en zijn vriendin Brianna Stone verzeild in een van de meest beruchte clubs van Washington. Een plek waar al je fantasieën werkelijkheid kunnen worden, als je maar voldoende geld hebt. Dan duikt er een video op met zeer belastend materiaal... Alex Cross komt oog in oog te staan met een gewelddadige seriemoordenaar en een groep zeer machtige mensen, die er alles aan zullen doen hun geheim te bewaren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023463269
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2010
Bestandsgrootte
1149036 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Alex Cross wordt tijdens zijn verjaardag opgeroepen voor een moordzaak. Op zich is dat niets bijzonders, maar dit keer raakt de moord hem ook persoonlijk; het verminkte lichaam van zijn nichtje is gevonden. Alex zweert dat hij de moordenaar zal vinden.
Tijdens hun zoektocht raken Alex en zijn vriendin Brianna Stone verzeild in een van de meest beruchte clubs van Washington. Een plek waar al je fantasieën werkelijkheid kunnen worden, als je maar voldoende geld hebt. Dan duikt er een video op met zeer belastend materiaal...
Alex Cross komt oog in oog te staan met een gewelddadige seriemoordenaar en een groep zeer machtige mensen, die er alles aan zullen doen hun geheim te bewaren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
James Patterson
Uitgever
Cargo
ISBN
9789023463269
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
December 2010
Bestandsgrootte
1149036 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig