IJstijd (e-Book)

roman

Prijs € 12,99

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Maartje Wortel

EPUB met digitaal watermerk | Januari 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

James Dillard laat het leven over zich heen komen. Hij woont in hotels, bestelt Franse kazen en dure wijnen en gaat soms met een meisje naar bed. Maar met Marie is het anders. Voor het eerst heeft hij het idee dat er echt iets van hem gevraagd wordt. Tussen James en Marie ontwikkelt zich een uitzonderlijke liefde. Op een klein Zweeds eiland gaat het toch mis: waar James houvast vindt, zakt Marie steeds verder weg in haar zelfverkozen isolement. Niet veel later krijgt James telefoon. Monica, redacteur van een literaire uitgeverij, heeft een verzoek. Of James een boek wil schrijven. Hij stemt toe, in de hoop eindelijk verlost te worden van zijn verdriet, door opnieuw iemand te worden.IJstijd is een geestige, ontroerende en slimme roman over de liefde, over literatuur en over identiteit. Bepaal jij wie je bent, of word je gedefinieerd door de omstandigheden?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maartje Wortel
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023486954
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
981000 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170

Beschrijving

James Dillard laat het leven over zich heen komen. Hij woont in hotels, bestelt Franse kazen en dure wijnen en gaat soms met een meisje naar bed. Maar met Marie is het anders. Voor het eerst heeft hij het idee dat er echt iets van hem gevraagd wordt. Tussen James en Marie ontwikkelt zich een uitzonderlijke liefde. Op een klein Zweeds eiland gaat het toch mis: waar James houvast vindt, zakt Marie steeds verder weg in haar zelfverkozen isolement.
Niet veel later krijgt James telefoon. Monica, redacteur van een literaire uitgeverij, heeft een verzoek. Of James een boek wil schrijven. Hij stemt toe, in de hoop eindelijk verlost te worden van zijn verdriet, door opnieuw iemand te worden.

IJstijd is een geestige, ontroerende en slimme roman over de liefde, over literatuur en over identiteit. Bepaal jij wie je bent, of word je gedefinieerd door de omstandigheden?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maartje Wortel
Uitgever
Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
ISBN
9789023486954
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Januari 2014
Bestandsgrootte
981000 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
170