IHMLEAOMH; ik heb me lief en alles om me heen

Prijs € 12,99

Uitverkocht

Fidessa Docters van Leeuwen, Kirstin Hanssen

Paperback | Oktober 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Ik heb me lief en alles om me heen', kort gezegd IHMLEAOMH, is een reis die je al lezende terugbrengt naar degene die je écht bent. Het boek erkent hiervoor vijf essenties: inzicht, zelfcompassie, stilte, vertrouwen en vrijheid. Deze essenties zorgen ervoor dat je je (opnieuw) verbindt met je oneindig vrije kern. Dit is je vredige en wijze aard - ontdaan van stress en haast, vooroordelen en dubbele agenda's - die zonder angst het leven omarmt: liefde in haar puurste vorm.'IHMLEAOMH' is een filosofisch kompas dat je rondleidt in de universele gedachtenpatronen van de mens en je meer bewustzijn aanreikt ten aanzien van je ware doel in het leven. Een doel dat verder reikt dan de vele rollen welke je kunt spelen in het maatschappelijke 'systeem'. Waarachtig leven op de planeet Aarde kan anders. Als jij van belang bent is de wereld dat vanzelf ook, want jij bent onderdeel van het grotere geheel. 'IHMLEAOMH' geeft inzichten en tools, zoals meditaties, die je afstemmen op de natuurlijke stroom van het leven, en 'energetische emoticons' om meer heelheid te ervaren en je relatie met alles om je heen te versterken. Het is een boek om telkens weer op te pakken om je eraan te laten herinneren dat het liefhebben van jezelf het grootste geschenk is dat je onze wereld kunt geven. Kirstin Hanssen en Fidessa Docters van Leeuwen hebben inspiratie en wijsheid gevonden in het werk van leraren als Jiddu Krishnamurti. Kirstin en Fidessa combineren deze bezieling met hun IHMLEAOMH-benadering die tegemoet komt aan de diepe spirituele behoefte van vele moderne aardelingen in een hyperactieve, multi- en socialmediale maatschappij.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Fidessa Docters van Leeuwen, Kirstin Hanssen
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045316222
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

'Ik heb me lief en alles om me heen', kort gezegd IHMLEAOMH, is een reis die je al lezende terugbrengt naar degene die je écht bent.
Het boek erkent hiervoor vijf essenties: inzicht, zelfcompassie, stilte, vertrouwen en vrijheid. Deze essenties zorgen ervoor dat je je (opnieuw) verbindt met je oneindig vrije kern. Dit is je vredige en wijze aard - ontdaan van stress en haast, vooroordelen en dubbele agenda's - die zonder angst het leven omarmt: liefde in haar puurste vorm.
'IHMLEAOMH' is een filosofisch kompas dat je rondleidt in de universele gedachtenpatronen van de mens en je meer bewustzijn aanreikt ten aanzien van je ware doel in het leven. Een doel dat verder reikt dan de vele rollen welke je kunt spelen in het maatschappelijke 'systeem'. Waarachtig leven op de planeet Aarde kan anders. Als jij van belang bent is de wereld dat vanzelf ook, want jij bent onderdeel van het grotere geheel.
'IHMLEAOMH' geeft inzichten en tools, zoals meditaties, die je afstemmen op de natuurlijke stroom van het leven, en 'energetische emoticons' om meer heelheid te ervaren en je relatie met alles om je heen te versterken. Het is een boek om telkens weer op te pakken om je eraan te laten herinneren dat het liefhebben van jezelf het grootste geschenk is dat je onze wereld kunt geven.
Kirstin Hanssen en Fidessa Docters van Leeuwen hebben inspiratie en wijsheid gevonden in het werk van leraren als Jiddu Krishnamurti. Kirstin en Fidessa combineren deze bezieling met hun IHMLEAOMH-benadering die tegemoet komt aan de diepe spirituele behoefte van vele moderne aardelingen in een hyperactieve, multi- en socialmediale maatschappij.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Fidessa Docters van Leeuwen, Kirstin Hanssen
Uitgever
Inspiread
ISBN
9789045316222
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig